Giriş Kayıt
Richard Jeni

Richard Jeni (49)


Oyuncu, Senarist

Richard John Colangelo, 14 Nisan 1957 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu, senarist.

Maske (1994) yapımıyla biliniyor.

Richard Jeni, 10 Mart 2007 tarihinde (49 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Richard John Colangelo
Doğum Tarihi: 14 Nisan 1957
Ölüm Tarihi: 10 Mart 2007
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Burcu: Koç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 48 Müzik Senarist 6.1 1,077
2005 48 Belgesel Oyuncu 6.4 15,594
1997 40 Komedi Oyuncu 3.5 3,175
1996 Komedi Oyuncu 8.5 41,613

Maske
1994 37 Komedi Oyuncu 6.9 310,849
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,582

Kuş
1988 31 Biyografi Oyuncu 7.2 10,373
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019