Giriş Kayıt
Roger Jendly

Roger Jendly


Oyuncu

Fribourg, Switzerland, Fribourg, İsviçre doğumlu oyuncu.

Jonas qui aura 25 ans en l'an 2000 (1976), Espion, lève-toi (1982), (1980) Herkes Başının Çaresine Baksın (1980), (1990) Ripoux contre ripoux (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Fribourg, Switzerland
Doğum Yeri: Fribourg, İsviçre
Diğer Bir İsmi: Roger Jendely
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Oyuncu 6.2 172
1999 Oyuncu 7.2 6
1991 Dram Oyuncu 6.5 48
1990 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,685
1989 Dram Oyuncu 7.1 73
1988 Dram Oyuncu 6.8 448
1984 Suç Oyuncu 6.7 44
1982 Dram Oyuncu 6.6 670
1981 Savaş Oyuncu 7.0 110

Herkes Başının Çaresine Baksın
1980 Dram Oyuncu 7.0 2,673
1977 Dram Oyuncu 6.1 44
1976 Dram Oyuncu 7.6 931
1975 Suç Oyuncu 6.5 156
1974 Dram Oyuncu 3.7 11
1974 Romantik Oyuncu 7.0 211
1973 Dram Oyuncu 7.7 54
Dizi Altyazıları
True Detective (6,310) Vikings (3,307) Shameless (2,345) Gotham (2,240) Shooter (1,887) The Umbrella Academy (1,795) Inside No. 9 (1,576) Doom Patrol (1,441) Star Trek: Discovery (1,355) The Big Bang Theory (1,142)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019