Giriş Kayıt
Su-Won Ji

Su-Won Ji (52)


Oyuncu

Su-Won Ji, 08 Şubat 1966 Güney Kore doğumlu oyuncu.

He-eodeuleseo (1995) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Şubat 1966
Doğum Yeri: Güney Kore
Burcu: Kova
Boyu: 1.72 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu    
2015 Fantastik Oyuncu 7.9 47
2014 Komedi Oyuncu 7.9 39
2010 44 Aile Oyuncu    
2009 Oyuncu    
2006 Oyuncu    
2006 Oyuncu    
2005 Oyuncu    
2003 Oyuncu    
2003 Oyuncu    
2002 Oyuncu    
2000 34 Dram Oyuncu 4.6 31

Sakin Aile
1998 32 Komedi Oyuncu 7.1 2,950
1996 30 Aksiyon Oyuncu 5.7 75
1995 29 Dram Oyuncu 3.0 5
1995 29 Oyuncu 6.3 6
1993 27 Komedi Oyuncu 6.4 180
Film Altyazıları
Upgrade (9,528) Deadpool 2 (6,438) Tag (4,252) Avengers: Infinity War (3,505) Skyscraper (3,194) Adrift (2,594) The Endless (1,888) Down a Dark Hall (1,623) Ah-ga-ssi (833) Bad Samaritan (714)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,802) La casa de papel (2,165) The 100 (1,976) Better Call Saul (1,548) Yellowstone (1,383) Suits (1,216) Vikings (1,145) Westworld (1,099) Friends (1,090) Sharp Objects (1,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018