Giriş Kayıt
Su-Won Ji

Su-Won Ji (52)


Oyuncu

Su-Won Ji, 08 Şubat 1966 Güney Kore doğumlu oyuncu.

He-eodeuleseo (1995) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Şubat 1966
Doğum Yeri: Güney Kore
Burcu: Kova
Boyu: 1.72 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 6.6 11
2015 Fantastik Oyuncu 7.2 111
2014 Komedi Oyuncu 7.9 39
2010 44 Aile Oyuncu    
2009 Oyuncu    
2006 Oyuncu    
2006 Oyuncu    
2005 Oyuncu    
2003 Oyuncu    
2003 Oyuncu    
2002 Oyuncu    
2000 34 Dram Oyuncu 4.6 31

Sakin Aile
1998 32 Komedi Oyuncu 7.1 3,495
1996 30 Aksiyon Oyuncu 5.7 84
1995 29 Dram Oyuncu 3.0 5
1995 29 Oyuncu 6.3 6
1993 27 Komedi Oyuncu 6.3 198
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018