Giriş Kayıt
Ricky Jay

Ricky Jay


Oyuncu

Richard Jay Potash, Brooklyn, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Chrisann Verges ile evlendi.

Muhteşem Howard (2008), Deceptive Practices: The Mysteries and Mentors of Ricky Jay (2012), 007 James Bond: Yarın Asla Ölmez (1997), Vurgun (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Richard Jay Potash
Doğum Yeri: Brooklyn, New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Rickey Jay
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
5.0 (1 Oy)
  • Currently 100/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Oyuncu 6.3 809
2012 Belgesel Oyuncu 7.1 882
2009 Dram Oyuncu 7.6 57,449

Bloom Kardeşler
2008 Macera Oyuncu 6.8 46,312

Kırmızı Kuşak
2008 Dram Oyuncu 6.8 19,776

Muhteşem Howard
2008 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.5 12,980

Ocean's 13
2007 Suç Çeşitli 6.9 297,441
2007 Suç Oyuncu 7.7 2,697
2006 Aksiyon Oyuncu 8.1 18,777

Prestij
2006 Dram Oyuncu
Çeşitli
8.5 1,067,235

Sihirbaz
2006 Dram Çeşitli 7.6 336,772

Son Günler
2005 Biyografi Oyuncu 5.8 20,725
2004 Macera Oyuncu 6.6 3,636
2004 Suç Oyuncu 8.7 84,040

Vurgun
2001 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.5 31,218

Gerdanlık
2001 Dram Çeşitli 6.1 4,844

Aşk Oyunları
2001 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.2 48,752
2000 Belgesel Oyuncu 7.3 289

Film Gibi Kasaba
2000 Komedi Oyuncu 6.8 19,540

Manolya
1999 Dram Oyuncu 8.0 270,055

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Oyuncu 6.1 58,714

Komik Tuzak
1998 Macera Çeşitli 6.5 108,668

Ateşli Geceler
1997 Dram Oyuncu 7.9 219,862

007 James Bond: Yarın Asla Ölmez
1997 Aksiyon Oyuncu 6.5 168,757

İspanyol Mahkum
1997 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.3 20,552

Kongo
1995 Aksiyon Çeşitli 5.1 39,296
1995 Western Oyuncu 6.7 470
1994 Komedi Çeşitli 8.8 1,613,592

Kurt
1994 Dram Çeşitli 6.2 49,153

Bayılırım Belaya
1994 Aksiyon Çeşitli 5.3 10,809
1993 Komedi Oyuncu 8.2 16,101
1993 Komedi Oyuncu 6.9 12,005
1992 Komedi Çeşitli 6.1 11,356
1992 Aksiyon Oyuncu 3.5 279

Şifreciler
1992 Komedi Çeşitli 7.1 49,096
1991 Suç Oyuncu 7.1 5,519
1988 Komedi Oyuncu 7.0 2,936

Tarikat
1987 Dram Çeşitli 6.1 5,572

Oyun Evi
1987 Suç Oyuncu
Çeşitli
7.3 18,851

Doğuştan Yetenekli
1984 Dram Çeşitli 7.5 39,890
1982 Dram Çeşitli 6.2 571
Dizi Altyazıları
Chernobyl (28,978) Game of Thrones (11,324) Warrior (2,355) The 100 (2,172) Black Mirror (1,913) Big Little Lies (1,805) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,398) The Big Bang Theory (1,307) Jessica Jones (1,297) Swamp Thing (1,270)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019