Giriş Kayıt
Faryar Javaherian

Faryar Javaherian


Sanat Yönetmeni, Senarist, Set Dekoratörü, Yapım Tasarımcısı

Faryar Javaherian, sanat yönetmeni, senarist, set dekoratörü, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Kısa Metraj Sanat Yönetmeni
Kostüm Tasarımcısı
Senarist
6.8 19
1998 Dram Set Dekoratörü 7.8 914

Leyla
1997 Dram Sanat Yönetmeni 7.8 2,677
1995 Dram Sanat Bölümü 6.9 599
1993 Dram Sanat Yönetmeni 6.8 384
1990 Dram Kostüm Bölümü 8.2 5,058
1986 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.9 958
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,289) The Sinner (2,035) La Casa de Papel (1,362) Castle Rock (1,346) Shameless (1,309) A Discovery of Witches (1,271) Suits (1,209) Bodyguard (1,187) The 100 (1,184) Fear the Walking Dead (928)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018