Giriş Kayıt
Paul Jarrett

Paul Jarrett (40)


Oyuncu, Özel Efekt, Casting

Paul Jarrett, 04 Ocak 1979 doğumlu oyuncu, Özel efekt, casting.

Kasabanın Berberi (2002), (2010) Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma (2010), (2014) Eğer Yaşarsam (2014), (2007) Suikastçı (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Ocak 1979
Diğer Bir İsmi: Paul Jarret
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 7.9 5,300
2017 38 Komedi Oyuncu 6.4 955

Can Dostum
2017 38 Macera Oyuncu 7.1 54,869
2015 Dram Oyuncu 7.0 3,279
2015 Dram Oyuncu 7.3 9,962
2015 Dram Oyuncu 7.0 471

Eğer Yaşarsam
2014 35 Dram Oyuncu 6.8 108,331
2014 35 Dram Oyuncu 6.0 995
2014 35 Suç Oyuncu 5.5 440
2013 34 Aksiyon Oyuncu 5.1 285
2013 34 Gizem Oyuncu 6.1 406
2013 Aksiyon Oyuncu 6.9 2,301
2013 Dram Oyuncu 8.2 87,512
2012 Western Oyuncu 6.5 209
2011 32 Dram Oyuncu 4.9 384
2011 32 Dram Oyuncu 6.1 495
2011 32 Dram Oyuncu 6.3 546
2010 31 Dram Oyuncu 5.3 692

Diş Perisi
2010 31 Komedi Çeşitli 5.0 38,224

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 31 Macera Oyuncu 5.0 212,641
2009 30 Aksiyon Oyuncu 5.8 6,583
2009 30 Komedi Oyuncu 4.5 797
2008 29 Dram Oyuncu 4.4 379

Kardaki Yaratık
2008 29 Macera Oyuncu 3.4 1,727
2008 29 Dram Oyuncu 5.6 6,847

Cadılar Bayramı Katliamı
2007 28 Komedi Özel Efekt 6.8 74,169

Suikastçı
2007 28 Aksiyon Oyuncu 6.3 81,279

Ateş Yağmuru
2007 28 Aksiyon Oyuncu 4.3 314

Sihirli Kutu
2007 28 Aile Oyuncu 6.3 20,156
2007 28 Aile Oyuncu 5.2 1,677

Garez 2
2006 27 Korku Oyuncu 5.0 44,511
2006 27 Korku Oyuncu 3.4 517
2006 27 Dram Oyuncu 3.5 1,537

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 354,752

Hayat Okulu
2005 Komedi Oyuncu 6.5 5,025

Kasabanın Berberi
2002 23 Suç Oyuncu 5.8 1,199
2000 21 Dram Oyuncu 5.7 746
1998 19 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.6 179
1997 Aksiyon Özel Efekt 4.5 1,181

Kurtarıcı
1996 17 Aksiyon Casting 4.8 321
1995 Dram Oyuncu 7.8 10,485

Gizli Dosyalar
1993 Dram Oyuncu 8.7 184,446
1992 13 Komedi Oyuncu 6.7 1,258
1991 12 Korku Oyuncu 6.3 3,281
1991 12 Suç Oyuncu 7.0 417

Teldeki Kuş
1990 11 Aksiyon Oyuncu 5.9 36,881
1990 11 Komedi Oyuncu 6.4 1,938

Büyük Tuzak
1987 Suç Oyuncu 7.8 1,826

21. Cadde
1987 Suç Oyuncu 7.3 9,930
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019