Giriş Kayıt
Adolf Jansen

Adolf Jansen


Sesler

Adolf Jansen, sesler.

M - Bir Şehir Katilini Arıyor (1931), Dr. Mabuse'nin Vasiyeti (1933), Die 3 Groschen-Oper (1931), No.6 Ocak Arkadaşları (1931) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jansen
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1944 Sesler 6.6 27
1943 Aksiyon Sesler 6.3 1,241
1940 Sesler 6.2 5
1936 Western Sesler 6.7 118
1935 Dram Sesler 7.0 64

Dr. Mabuse'nin Vasiyeti
1933 Suç Sesler 7.9 10,094
1932 Fantastik Sesler 5.2 156
1931 Komedi Sesler 6.9 148

No.6 Ocak Arkadaşları
1931 Dram Sesler 7.6 1,067

M - Bir Şehir Katilini Arıyor
1931 Suç Sesler 8.3 124,683
1931 Komedi Sesler 7.5 1,756
Dizi Altyazıları
True Detective (4,750) Shameless (3,738) Vikings (2,101) Inside No. 9 (1,650) Counterpart (1,491) Project Blue Book (1,334) The Blacklist (1,208) Arrow (1,184) The Flash (1,146) This Is Us (763)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019