Giriş Kayıt
Emanuel Jannasch

Emanuel Jannasch


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

Emanuel Jannasch, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni, sanat bölümü.

Lexx: The Dark Zone (1997), New Waterford Girl (1999), Wilby Wonderful (2004), Def-Con 4 (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.7 1,416
2001 Dram Sanat Yönetmeni 5.4 238
1999 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.0 1,632
1997 Komedi Sanat Bölümü 7.1 3,600
1997 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 8.0 1,949
1997 Macera Yapım Tasarımcısı 7.4 5,633
1997 Macera Yapım Tasarımcısı 7.8 315
1995 Dram Sanat Yönetmeni 7.3 1,245
1985 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 4.4 1,506
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,110) Origin (3,285) Supernatural (3,147) The Big Bang Theory (3,137) Doctor Who (1,738) Titans (1,729) The Last Ship (1,293) Better Call Saul (1,128) Outlander (1,099) La Casa de Papel (1,041)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018