Giriş Kayıt
Emanuel Jannasch

Emanuel Jannasch


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

Emanuel Jannasch, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni, sanat bölümü.

New Waterford Girl (1999), Wilby Wonderful (2004), Def-Con 4 (1985), (1997) Lexx (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.8 1,326
2001 Dram Sanat Yönetmeni 5.6 194
1999 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.1 1,575
1997 Komedi Sanat Bölümü 7.1 3,515
1997 Aksiyon Yapım Tasarımcısı    
1997 Macera Yapım Tasarımcısı 7.4 5,589
1997 Macera Yapım Tasarımcısı 7.8 240
1995 Dram Sanat Yönetmeni 7.3 1,219
1985 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 4.3 1,362
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,470) The Sinner (2,246) Shameless (1,518) La Casa de Papel (1,504) Castle Rock (1,492) A Discovery of Witches (1,411) Bodyguard (1,400) Suits (1,379) The 100 (1,337) Fear the Walking Dead (1,106)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018