Giriş Kayıt
James Jandrisch

James Jandrisch


Müzisyen, Müzisyen

James Jandrisch, müzisyen, müzisyen.

Sweet Magnolias (2020), Haklı Şüphe (2014), 16 Wishes (2010), Radio Rebel (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Dram Müzik 5.2 444
2020 Dram Müzik 6.3 9,094
2020 Dram Müzik 7.3 24,263
2020 Gerilim Müzik 5.2 5,434
2018 Dram Müzik 6.0 536
2018 Suç Müzik 6.8 3,017
2017 Dram Müzik 6.5 3,086
2017 Dram Müzik 7.1 2,671
2017 Dram Müzik 6.2 6,845
2017 Suç Müzik 6.8 1,333
2016 Dram Müzik 7.9 1,033
2016 Dram Müzik 7.7 1,078
2016 Dram Müzik 6.9 1,581
2016 Suç Müzik 7.2 2,976
2015 Gizem Müzik 6.8 1,710
2015 Dram Müzik 7.8 1,099
2015 Dram Müzik 7.7 1,075
2015 Gizem Müzik 6.7 2,246
2015 Müzik 7.6 1,366
2015 Müzik 7.9 24
2015 Dram Müzik 6.8 1,968
2015 Suç Müzik 7.4 524
2015 Gizem Müzik 6.6 2,427
2015 Suç Müzik 7.5 1,273
2015 Komedi Müzik 5.3 369
2014 Komedi Müzik 5.1 1,188
2014 Dram Müzik 7.5 1,620
2014 Western Müzik 6.3 1,839

Hamileler Diyarı
2014 Komedi Müzik 5.6 827
2014 Komedi Müzik 5.0 6,216
2014 Dram Müzik 7.7 2,926

Haklı Şüphe
2014 Suç Müzik 5.7 20,743
2014 Komedi Müzik 4.5 1,125
2013 Dram Müzik 6.7 2,442

Taş Yağmuru
2013 Aksiyon Müzik 3.0 1,015
2013 Dram Müzik 6.9 277
2013 Biyografi Müzik 6.7 927
2013 Komedi Müzik 4.4 641
2012 Suç Müzik 5.7 756
2012 Romantik Müzik 6.5 2,305
2012 Aile Müzik 5.8 1,061
2012 Dram Müzik 5.7 10,783
2012 Dram Müzik 6.5 1,320
2011 Komedi Müzik 6.9 1,896
2011 Aksiyon Müzik 5.9 705
2011 Komedi Müzik 6.0 1,399
2011 Suç Müzik
Müzik
7.5 3,735

7 ölümcül Günah
2010 Dram Müzik 5.7 452
2010 Dram Müzik 6.8 2,437
2010 Aile Müzik
Müzik
7.9 2,802
2010 Aile Müzik
Çeşitli
5.4 15,725
2010 Aksiyon Müzik 5.1 4,347
2010 Komedi Müzik 5.8 2,498
2010 Suç Müzik 6.3 374
2009 Komedi Müzik 6.6 79

Ölümcül Kaçış
2009 Dram Müzik 5.3 538
2008 Komedi Müzik 7.5 1,032
2008 Dram Müzik
Müzik
6.0 285
2007 Dram Müzik 4.2 209
2006 Komedi Müzik 5.9 245
2006 Komedi Müzik 7.0 489
2006 Dram Müzik 7.2 7,038
2005 Dram 7.4 94
2005 Suç Müzik 6.9 637
2002 Dram Müzik 6.0 460

Özel Kurye
2000 Komedi Müzik 5.3 204
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024