Giriş Kayıt
Levi James

Levi James (39)


Oyuncu, Yapımcı

Levi James Kolodziejak, 14 Temmuz 1979 Victoria, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu, yapımcı.

Ratz (2000) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Levi James Kolodziejak
Doğum Tarihi: 14 Temmuz 1979
Doğum Yeri: Victoria, British Columbia, Kanada
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 32 Korku Yapımcı 3.6 211
2009 30 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.9 131
2006 27 Suç Oyuncu 6.7 809
2006 Dram Oyuncu 7.4 5,383
2002 Korku Oyuncu    

Harika Köpek 3
2001 22 Komedi Oyuncu 4.7 2,175
Film Altyazıları
Upgrade (9,364) Deadpool 2 (6,247) Tag (4,192) Avengers: Infinity War (3,411) Skyscraper (3,125) Adrift (2,542) The Endless (1,870) Down a Dark Hall (1,538) Ah-ga-ssi (801) Bad Samaritan (692)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,773) La casa de papel (2,142) The 100 (1,923) Better Call Saul (1,519) Yellowstone (1,366) Suits (1,202) Vikings (1,122) Friends (1,088) Westworld (1,074) Sharp Objects (1,026)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018