Giriş Kayıt
Levi James

Levi James (39)


Oyuncu, Yapımcı

Levi James Kolodziejak, 14 Temmuz 1979 Victoria, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu, yapımcı.

Ratz (2000) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Levi James Kolodziejak
Doğum Tarihi: 14 Temmuz 1979
Doğum Yeri: Victoria, British Columbia, Kanada
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 32 Korku Yapımcı 3.5 224
2009 30 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.8 172
2006 27 Suç Oyuncu 6.7 866
2006 Dram Oyuncu 7.4 5,844

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 340,872
2002 Korku Oyuncu 7.7 1,173

Harika Köpek 3
2001 22 Komedi Oyuncu 4.7 2,351
Dizi Altyazıları
Vikings (9,610) Supernatural (3,921) Titans (2,122) The Gifted (1,370) The Big Bang Theory (1,221) Manifest (1,057) La Casa de Papel (1,032) Black Mirror (982) Peaky Blinders (936) Friends (831)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018