Giriş Kayıt
Kevin James

Kevin James (53)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Kevin George Knipfing, 26 Nisan 1965 Stony Brook, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

2004 yılının Haziran ayında Steffiana De La Cruz ile evlendi. Çiftin 4 çocukları olmuştur.

Aşk Doktoru (2005), Büyükler (2010), Damadı Öpebilirsin (2007), Büyükler 2 (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kevin George Knipfing
Doğum Tarihi: 26 Nisan 1965
Doğum Yeri: Stony Brook, New York, ABD
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
Boyu: 1.73 m
4.4 (59 Oy)
  • Currently 88.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (22)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili
2018 53 Animasyon Oyuncu 6.3 38,349
2018 Komedi Oyuncu
Senarist
Yapımcı
6.2 1,015
2017 52 Komedi Oyuncu 5.1 11,647

Uluslararası Bir Suikastçının Gerçek Hatıraları
2016 51 Aksiyon Oyuncu 5.9 16,828
2016 Komedi Senarist
Oyuncu
Yapımcı
5.7 7,612

Otel Transilvanya 2
2015 50 Animasyon Oyuncu 6.7 90,818
2015 50 Komedi 6.3 10,287
2015 50 Aksiyon Oyuncu 5.6 118,142
2015 50 Komedi Oyuncu 7.4 20,778

Sakar Koruma 2
2015 50 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
Senarist
4.4 30,361
2014 Komedi Oyuncu 7.4 13,858

Büyükler 2
2013 48 Komedi Oyuncu 5.4 126,923

Otel Transilvanya
2012 47 Animasyon Oyuncu 7.1 201,925

Ağır Sıklet
2012 47 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Oyuncu
6.4 81,202

Hayvan Bakıcısı
2011 46 Komedi Senarist
Oyuncu
Yapımcı
5.2 51,850

Yaman Çelişki
2011 46 Komedi Oyuncu 5.3 47,897

Büyükler
2010 45 Komedi Oyuncu 6.0 208,102
2010 Oyuncu 5.4 220

Sakar Polis
2009 44 Aksiyon Senarist
Oyuncu
Yapımcı
5.2 94,410

Zohan'a Bulaşma
2008 43 Aksiyon Oyuncu 5.5 175,770
2007 42 Aile Oyuncu 5.8 163

Damadı Öpebilirsin
2007 42 Komedi Oyuncu 6.0 132,452
2007 Oyuncu 4.3 90

Parti Hayvanları
2006 41 Animasyon Oyuncu 5.6 24,616

Canavar Ev
2006 41 Animasyon Oyuncu 6.6 88,053

Barbekü
2006 41 Komedi Oyuncu 5.2 5,200
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 248

Aşk Doktoru
2005 40 Komedi Oyuncu 6.6 275,554

50 İlk Öpücük
2004 39 Komedi Oyuncu 6.8 300,906
2003 Komedi Oyuncu 7.2 13,426
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,061

Pinokyo
2002 37 Komedi Oyuncu 4.3 7,177
2001 36 Oyuncu 7.8 175

The King Of Queens 2
1998 Komedi Senarist
Oyuncu
Yapımcı
Çeşitli
7.3 68,886
1996 Komedi Oyuncu 7.1 57,208
1996 Komedi Oyuncu 8.5 41,607
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,936
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,874
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,582
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,449
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,389) Supernatural (2,453) Love, Death & Robots (2,257) The Passage (1,857) American Gods (1,811) Vikings (1,646) Star Trek: Discovery (1,167) Shameless (1,076) Project Blue Book (999) The Flash (966)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019