Giriş Kayıt
Kenton Jakub

Kenton Jakub


Sesler

Kenton Jakub, sesler.

Avukat (2007), Sen Şarkılarını Söyle (2013), Hastayım Sana (2005), Sahtekar (III) (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kenton Jacob | Kenton Jakob
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sesler 6.7 2,699
2017 Komedi Sesler 6.2 28,199
2016 Dram Sesler 6.3 18,638

Trendeki Kız
2016 Dram Sesler 6.5 146,655
2016 Komedi Sesler 5.9 13,084

Yüce Sezar!
2016 Komedi Sesler 6.3 109,269

Gece Takibi
2015 Aksiyon Sesler 6.6 92,748

Fokus
2015 Komedi Sesler 6.6 188,667

Yedi Dayanılmaz Gün
2014 Komedi Sesler 6.6 64,369

Sen Şarkılarını Söyle
2013 Dram Sesler 7.5 121,600

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Sesler 7.3 272,233

Tek Hakkın Var
2013 Biyografi Sesler 6.8 10,444

Pi'nin Yaşamı
2012 Macera Sesler 7.9 525,407
2011 Komedi Sesler 5.7 65,194
2011 Komedi Sesler 6.2 39,191

Tereyağı
2011 Komedi Sesler 6.2 19,256

İz Peşinde
2010 Macera Sesler 7.6 279,779

Ciddi Bir Adam
2009 Komedi Sesler 7.1 119,914

Morganlar Nerede?
2009 Komedi Sesler 4.8 34,203

Özgür Woodstock
2009 Komedi Sesler 6.7 26,955
2009 Dram Sesler 5.9 407

Marley ve Ben
2008 Komedi Sesler 7.1 134,333

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Sesler 7.0 283,863
2008 Komedi Sesler 6.5 9,850

Mistik Olay
2008 Dram Sesler 5.0 184,390

İhtiyarlara Yer Yok
2007 Suç Sesler 8.1 753,139

Avukat
2007 Suç Sesler 7.3 147,658

Tam Gaz
2007 Komedi Sesler 6.7 68,714

Söz ve Müzik
2007 Komedi Sesler 6.5 90,297

Sahtekar (III)
2006 Komedi Sesler 6.7 15,479

Gerçeğin Peşinde
2006 Biyografi Sesler 7.1 15,467

Kirli Sırlar
2006 Dram Sesler 6.7 93,690

Yılın Başkanı
2006 Komedi Sesler 6.2 30,178

Şeytan Marka Giyer
2006 Komedi Sesler 6.9 333,987

Fedai
2006 Aksiyon Sesler 6.1 45,525

Müstakbel Damat
2006 Komedi Sesler 6.2 4,160

Brokeback Dağı
2005 Dram Sesler 7.7 295,559

Hastayım Sana
2005 Komedi Sesler 6.2 37,925

Seksi Bettie Page
2005 Biyografi Sesler 6.6 9,767
2004 Biyografi Sesler 7.1 45,596

Göklerin Hakimi
2004 Biyografi Sesler 7.5 303,618

Kirli Utanç
2004 Komedi Sesler 5.1 11,560

Doğum
2004 Dram Sesler 6.1 32,622

Stepford Kadınları
2004 Komedi Sesler 5.3 55,448

Kadın Avcıları
2004 Komedi Sesler 6.2 93,108
2004 Dram Sesler 6.0 1,794

Dayanılmaz Zulüm
2003 Komedi Sesler 6.3 84,708

Zirveye Tırmanış
2003 Komedi Sesler 5.2 23,699

New York Çeteleri
2002 Suç Sesler 7.5 366,316
2002 Komedi Sesler 7.2 198,473

Aşka İki Hafta
2002 Komedi Sesler 6.1 97,128

Buz Devri
2002 Animasyon Sesler 7.5 393,478

Anlatamadım mı?
2002 Komedi Sesler 5.9 77,249
2002 Suç Sesler 5.9 2,768
2001 Komedi Sesler 7.8 29,165

Orada Olmayan Adam
2001 Suç Sesler 7.6 96,350

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Sesler 7.6 242,817
2001 Komedi Sesler 5.7 3,314

Karanlıktan Önce
2000 Biyografi Sesler 7.3 22,633

Kaplan Ve Ejderha
2000 Aksiyon Sesler 7.9 237,553

Nerdesin Be Birader?
2000 Komedi Sesler 7.8 261,231

Altıncı His
1999 Dram Sesler 8.1 831,853
1999 Suç Sesler 5.3 2,101
1999 Dram Sesler 6.8 12,130
1999 Dram Sesler 7.0 6,585
1999 Suç Sesler 6.6 33,770

Yılan Gözler
1998 Suç Sesler 6.0 70,794

Büyük Lebowski
1998 Komedi Sesler 8.1 651,863
1998 Komedi Sesler 6.0 6,088
1998 Komedi Sesler 6.7 11,196

Özel İlgi
1997 Komedi Sesler 6.0 1,616

Güçlüler Bölgesi
1997 Suç Sesler 6.9 78,461

Kama Sutra : Bir Aşk Hikayesi
1996 Suç Sesler 6.0 9,259

İlk Eşler Kulübü
1996 Komedi Sesler 6.3 37,850
1996 Suç Sesler 8.1 552,652

Güzel Kızlar
1996 Dram Sesler 7.2 29,543
1996 Komedi Sesler 6.7 3,289

İşte Aradığım Kız
1996 Komedi Sesler 6.0 15,401

Büyük Gece
1996 Dram Sesler 7.3 15,031
1996 Komedi Sesler 7.3 4,964

Duman
1995 Komedi Sesler 7.4 31,022

Başımıza Gelenler
1995 Komedi Sesler 7.5 14,714
1995 Komedi Sesler 6.9 8,802
1994 Dram Sesler 6.0 2,725

Bir Şirket Komedisi
1994 Komedi Sesler 7.3 72,073
1994 Komedi Sesler 6.9 21,865

Sevginin Bağladıkları
1993 Komedi Sesler 6.8 142,874

Mikey'le Yaşam
1993 Komedi Sesler 5.5 4,957

Vegas'ta Balayı
1992 Komedi Sesler 5.8 15,791

Korku Burnu
1991 Suç Sesler 7.3 151,182

Şenlik Ateşi
1990 Komedi Sesler 5.5 19,993

Mavi Savaşçı
1990 Aksiyon Sesler 5.7 10,988

Gangsterlerin Arasında
1990 Suç Sesler 7.3 19,147
1990 Suç Sesler 6.4 7,080
1989 Dram Sesler 7.0 11,558
1988 Komedi Sesler 5.9 5,473

Bay Doğru
1987 Komedi Sesler 5.4 2,224
1986 Komedi Sesler 6.8 2,890

Çılgın Madonna
1985 Komedi Sesler 5.9 18,771
Dizi Altyazıları
True Detective (7,729) Shameless (3,771) Vikings (2,400) Inside No. 9 (1,848) Counterpart (1,407) The Blacklist (1,224) Shooter (1,146) Arrow (1,118) Gotham (990) The Flash (934)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019