Giriş Kayıt
Walter Jakob

Walter Jakob


Oyuncu

Walter Jakob, oyuncu.

Paranoyaklar (2008), Historias extraordinarias (2008), (2022) Argentina, 1985 (2022), (2012) Beyaz Fil (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu 7.6 19,173
2021 Komedi Oyuncu 7.2 17
2019 Gerilim Oyuncu 5.2 317
2018 Dram Oyuncu 7.4 802
2017 Dram Oyuncu 7.0 123
2017 Oyuncu 6.4 216

Altın Peşinde
2014 Oyuncu 6.4 175
2013 Oyuncu 6.1 111

Beyaz Fil
2012 Dram Oyuncu 6.5 5,393

Paranoyaklar
2008 Komedi Oyuncu 6.7 1,008
2008 Komedi Oyuncu 6.1 94
2008 Dram Oyuncu 7.8 1,268
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024