Giriş Kayıt
Mehdi Jafari

Mehdi Jafari


Görüntü Yönetmeni, Yönetmen, Editör, Senarist

Mehdi Jafari, görüntü yönetmeni, yönetmen, editör, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Görüntü Yönetmeni 6.2 713
2012 Dram Görüntü Yönetmeni 7.0 1,215

Saygın Bir Aile
2012 Dram Görüntü Yönetmeni 6.6 434

Gece Otobüsü
2007 Dram Görüntü Yönetmeni 6.9 456
2006 Kısa Metraj Senarist
Yönetmen
Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
Editör
6.5 8
1999 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
Editör
7.5 6
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019