Giriş Kayıt
Behnaz Jafari

Behnaz Jafari


Oyuncu

Behnaz Jafari, oyuncu.

Karatahta (2000), Khashm Va Hayahoo (2016), Üç Hayat (2018), Lantouri (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Üç Hayat
2018 Dram Oyuncu 7.1 1,266
2016 Dram Oyuncu 5.2 253
2016 Dram Oyuncu 6.4 1,418
2016 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,791
2016 Dram Oyuncu 5.6 9
2015 Dram Oyuncu 5.2 342
2014 Dram Oyuncu 5.6 274

Saygın Bir Aile
2012 Dram Oyuncu 6.6 432

Hz. Hüseyin'in Fedaisi Muhtar
2011 Tarihi Oyuncu 7.7 1,971
2008 Dram Oyuncu 7.6 82

Şirin
2008 Dram Oyuncu 6.8 1,968
2007 Belgesel Oyuncu 7.1 74
2006 Dram Oyuncu 7.0 9
2005 Dram Oyuncu 7.4 58
2004 Dram Oyuncu 7.1 93
2003 Dram Oyuncu 6.9 35
2001 Dram Oyuncu 6.2 275

Karatahta
2000 Dram Oyuncu 7.0 2,290
1991 News Oyuncu 6.6 201
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,734) A Star Is Born (5,000) Bohemian Rhapsody (2,843) Keepers (2,528) Suspiria (2,182) Museo (1,728) Ashes in the Snow (1,427) Revenger (1,172) First Man (1,133) Venom (1,081)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,589) Vikings (5,500) The Flash (1,973) Luther (1,839) The Blacklist (1,402) The Big Bang Theory (1,395) Black Mirror (1,308) Friends (1,098) Peaky Blinders (1,088) La casa de papel (1,056)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019