Giriş Kayıt
Roger Jackson

Roger Jackson (60)


Oyuncu

Roger Labon Jackson, 13 Temmuz 1958 Atlanta, Georgia, ABD doğumlu oyuncu.

Çığlık (1996), Çığlık 4 (2011), Çığlık 3 (2000), Alice (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Roger Labon Jackson
Doğum Tarihi: 13 Temmuz 1958
Doğum Yeri: Atlanta, Georgia, ABD
Diğer Bir İsmi: R. Jackson | Roger L. Jackson | Roger Labon Jackso
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.7 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Canavar Adası
2017 59 Animasyon Oyuncu 4.9 495
2016 Animasyon Oyuncu 3.6 2,654
2014 Animasyon Oyuncu 5.6 377

Cesur Zebra
2013 55 Animasyon Oyuncu 5.7 4,990
2012 Aksiyon Oyuncu 8.5 6,545
2012 Aksiyon Oyuncu 8.4 493
2012 Aksiyon Oyuncu 9.1 12,781
2011 Aksiyon Oyuncu 8.6 2,376
2011 Aksiyon Oyuncu 9.5 23,164

Çığlık 4
2011 53 Korku Oyuncu 6.2 118,860
2010 Oyuncu 8.3 452
2010 Fantastik Oyuncu 7.7 20

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 52 Aksiyon Oyuncu 4.3 12,649
2010 Aksiyon Oyuncu 9.6 16,476

Sürekli Dizi
2009 Animasyon Oyuncu 8.4 25,712
2009 Aksiyon Oyuncu 8.1 1,550
2009 Aksiyon Oyuncu 8.0 67
2009 Aksiyon Oyuncu 8.0 822
2008 Animasyon Oyuncu 7.8 216
2008 Aksiyon Oyuncu 8.1 5,768
2008 Aksiyon Oyuncu 8.8 286
2008 Macera Oyuncu 8.4 60
2007 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,833

Kara Film
2007 49 Animasyon Oyuncu 6.4 1,486
2007 49 Belgesel Oyuncu 7.4 1,153

Masallar Diyarı
2006 48 Animasyon Oyuncu 4.5 9,584
2006 Aksiyon Oyuncu 8.9 4,590
2006 Aksiyon Oyuncu 5.9 66
2005 Aksiyon Oyuncu 8.3 1,382

Kahraman İnekler
2004 46 Animasyon Oyuncu 5.4 17,821

Dark Fury
2004 46 Aksiyon Oyuncu 6.6 10,200

Van Helsing: Londra Görevi
2004 46 Animasyon Oyuncu 6.2 2,768
2003 Fantastik Oyuncu 7.4 28
2003 Fantastik Oyuncu 7.2 21

Thornberry Ailesi
2002 44 Macera Oyuncu 5.4 13,430
2002 44 Animasyon Oyuncu 6.5 8,750
2001 Animasyon Oyuncu 7.8 37,463
2001 Belgesel Oyuncu 6.2 1,123
2001 Aksiyon Oyuncu 7.7 261
2001 43 Animasyon Oyuncu 4.7 15,852
2000 42 Komedi Oyuncu 5.7 266

Dünya'dan sonra
2000 42 Animasyon Oyuncu 6.6 56,408

Çığlık 3
2000 42 Korku Oyuncu 5.6 114,380
2000 Aksiyon Oyuncu 8.9 1,271

Ed TV
1999 41 Komedi Oyuncu 6.1 39,610
1998 Animasyon Oyuncu 7.3 32,841
1998 Animasyon Oyuncu 6.9 8,855

Çığlık 2
1997 39 Korku Oyuncu 6.2 144,507

Çığlık
1996 38 Korku Oyuncu 7.2 261,040

Çılgın Marslılar
1996 38 Komedi Oyuncu 6.3 196,822
1993 35 Animasyon Oyuncu 8.0 561
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (2,253) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,748) Shingeki no kyojin (1,559) Black Mirror (1,547) The Big Bang Theory (1,422) Vikings (1,139) Swamp Thing (1,114) Agents of S.H.I.E.L.D. (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019