Giriş Kayıt
Paul Jackson

Paul Jackson (71)


Yapımcı, Yönetmen, Oyuncu

Kevin Paul Jackson, 02 Ekim 1947 doğumlu yapımcı, yönetmen, oyuncu.

The Young Ones (1982), Filthy Rich & Catflap (1987), (1988) Red Dwarf (1988), (2006) The Ron Clark Story (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kevin Paul Jackson
Doğum Tarihi: 02 Ekim 1947
Diğer Bir İsmi: K. Paul Jackson
Takma İsmi: Jacko
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 67 Belgesel Oyuncu 6.0 7
2006 59 Biyografi Yapımcı 7.7 8,567
2005 Game-Show Yapımcı 7.1 16,831
1999 52 Dram Çeşitli 7.8 3,751
1988 41 Komedi Yapımcı 7.1 377
1988 Komedi Yapımcı 8.3 30,523
1987 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.1 1,147
1982 Komedi Yapımcı
Yönetmen
8.2 12,114
Dizi Altyazıları
American Gods (3,092) This Is Us (2,777) The Blacklist (1,509) The Passage (1,462) Arrow (1,391) Vikings (1,356) Love, Death & Robots (1,248) Supernatural (1,060) The Flash (1,007) The Big Bang Theory (770)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019