Giriş Kayıt
Duke Jackson

Duke Jackson


Dublör, Oyuncu, Kameraman

Duke Jackson, dublör, oyuncu, kameraman.

Touch (2012), Bir Ulusun Doğuşu (2016), Diriliş (2014), Frankie Go Boom (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Daniel 'Duke' Jackson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu    

Oyun Gecesi
2018 Aksiyon Dublör 7.0 132,644
2018 Dram Dublör 6.3 199
2017 Komedi Dublör 5.9 39,672
2017 Biyografi Dublör 6.5 8,859

Şanslı Logan
2017 Komedi Dublör 7.0 98,226

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Dublör 7.5 374,945

Tam Gaz
2017 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.6 336,670

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Dublör 6.7 170,618
2017 Korku Dublör 3.5 334
2017 Komedi Dublör 8.1 2,880

Gizli Sayılar
2016 Biyografi Dublör 7.8 160,386
2016 Aksiyon Dublör 6.2 8,753

Çılgın Ofis Partisi
2016 Komedi Dublör 5.8 53,963

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.4 222,655

Bir Ulusun Doğuşu
2016 Biyografi Dublör 6.4 17,952

Özgürlük Savaşçısı
2016 Aksiyon Dublör 6.9 42,312
2016 Dram Dublör 7.5 16,510

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Dublör 7.8 535,325

Kod 999
2016 Aksiyon Dublör 6.3 58,178

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Dublör 5.7 89,966
2016 Aksiyon Dublör 5.9 46,619

Hayatımın Yolculuğu
2015 Macera Dublör 6.3 21,288

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Dublör 6.6 239,947

Kuralsız
2015 Macera Dublör 6.2 193,185
2014 Aksiyon Dublör 7.7 40
2014 Macera Dublör 6.9 1,736

Diriliş
2014 Dram Dublör 7.4 14,359

Kökenler
2013 Dram Dublör 8.3 101,364
2013 Macera Dublör 7.4 54,682
2013 Komedi Dublör 8.4 122,809
2013 Gerilim Dublör
Oyuncu
3.4 336
2012 Komedi Dublör 5.9 4,511
2012 Dram Dublör 7.4 40,393
2011 Gizem Oyuncu
Dublör
7.9 585

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Dublör 8.4 762,984
2010 Kısa Metraj Kameraman    
2010 Gerilim Dublör 5.6 94

Vampir Günlükleri
2009 Dram Dublör 7.7 256,152
2008 Suç Dublör 7.3 70
2004 Aksiyon Dublör 7.0 40,442

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Dublör 7.9 103,415
1998 Aksiyon Dublör
Oyuncu
2.8 9,658

Hayaletler
1998 Korku Dublör 5.4 18,031
1994 Aksiyon Oyuncu 5.8 7,094
Dizi Altyazıları
Vikings (3,255) Supernatural (3,151) Arrow (2,415) The Flash (1,980) Supergirl (1,121) La Casa de Papel (969) Counterpart (929) Friends (770) The Protector (761) Peaky Blinders (682)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018