Giriş Kayıt
Duke Jackson

Duke Jackson


Dublör, Oyuncu, Kameraman

Duke Jackson, dublör, oyuncu, kameraman.

Touch (2012), Bir Ulusun Doğuşu (2016), Diriliş (2014), Frankie Go Boom (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Daniel 'Duke' Jackson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Oyun Gecesi
2018 Aksiyon Dublör 7.0 120,645
2018 Dram Dublör 6.2 195
2017 Komedi Dublör 5.9 37,592
2017 Biyografi Dublör 6.5 8,502

Şanslı Logan
2017 Komedi Dublör 7.0 95,009

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Dublör 7.5 362,949

Tam Gaz
2017 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.6 327,813

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Dublör 6.7 168,366
2017 Korku Dublör 3.5 256
2017 Komedi Dublör 8.0 2,236

Gizli Sayılar
2016 Biyografi Dublör 7.8 157,482
2016 Aksiyon Dublör 6.2 8,668

Çılgın Ofis Partisi
2016 Komedi Dublör 5.8 51,495

Hesaplaşma
2016 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.4 219,415

Bir Ulusun Doğuşu
2016 Biyografi Dublör 6.4 17,752

Özgürlük Savaşçısı
2016 Aksiyon Dublör 6.9 41,092
2016 Dram Dublör 7.5 16,371

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Dublör 7.8 526,550

Kod 999
2016 Aksiyon Dublör 6.3 57,611

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Dublör 5.7 88,507
2016 Aksiyon Dublör 5.9 45,997

Hayatımın Yolculuğu
2015 Macera Dublör 6.3 21,036

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Dublör 6.5 236,755

Kuralsız
2015 Macera Dublör 6.2 191,481
2014 Aksiyon Dublör 7.7 39
2014 Macera Dublör 6.9 1,720

Diriliş
2014 Dram Dublör 7.4 14,340

Kökenler
2013 Dram Dublör 8.3 99,945
2013 Macera Dublör 7.4 54,460
2013 Komedi Dublör 8.4 117,093
2013 Gerilim Dublör
Oyuncu
3.4 318
2012 Komedi Dublör 6.0 4,220
2012 Dram Dublör 7.4 40,250
2011 Gizem Oyuncu
Dublör
7.9 585

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Dublör 8.4 754,441
2010 Kısa Metraj Kameraman    
2010 Gerilim Dublör 5.8 77

Vampir Günlükleri
2009 Dram Dublör 7.7 254,255
2008 Suç Dublör 7.5 41
2004 Aksiyon Dublör 7.0 40,223

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Dublör 7.9 102,093
1998 Aksiyon Dublör
Oyuncu
2.8 9,567

Hayaletler
1998 Korku Dublör 5.4 17,893
1994 Aksiyon Oyuncu 5.8 6,484
Film Altyazıları
The Meg (3,770) Ant-Man and the Wasp (3,461) The Spy Who Dumped Me (2,876) Apostle (2,713) I Still See You (1,891) Deadpool 2 (1,194) Destination Wedding (1,185) The Equalizer 2 (1,105) Skyscraper (948) UFO (841)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018