Giriş Kayıt
Simona Izzo

Simona Izzo (65)


Senarist, Oyuncu, Yönetmen

Simona Izzo, 22 Nisan 1953 Rome, Lazio, İtalya doğumlu senarist, oyuncu, yönetmen.

Ultrà (1991) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Nisan 1953
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 64 Komedi Yönetmen
Senarist
   
2012 Macera Oyuncu 8.5 10
2011 58 Komedi Senarist 5.4 69
2003 50 Komedi Senarist
Yönetmen
5.7 85
2003 Biyografi Senarist 6.9 247
2000 47 Dram Senarist 7.2 872
1999 46 Dram Oyuncu
Çeşitli
   
1993 40 Suç Senarist 6.8 682
1991 38 Dram Oyuncu
Senarist
6.5 635
1977 24 Korku Çeşitli 7.5 57,487
Film Altyazıları
Deadpool 2 (4,981) Upgrade (4,223) Avengers: Infinity War (2,614) Down a Dark Hall (1,892) Tag (1,564) Skyscraper (1,538) Hereditary (1,312) Adrift (1,211) Ah-ga-ssi (709) Ready Player One (596)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (1,903) La casa de papel (1,778) Sharp Objects (1,629) Castle Rock (1,520) Preacher (1,474) The 100 (1,297) Vikings (819) Westworld (784) Suits (728) Black Mirror (707)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018