Giriş Kayıt
Simona Izzo

Simona Izzo (65)


Senarist, Oyuncu, Yönetmen

Simona Izzo, 22 Nisan 1953 Rome, Lazio, İtalya doğumlu senarist, oyuncu, yönetmen.

Ultrà (1991) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Nisan 1953
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 64 Komedi Yönetmen
Senarist
4.2 47
2012 Macera Oyuncu 8.0 21
2011 58 Komedi Senarist 5.9 82
2003 50 Komedi Senarist
Yönetmen
5.8 91
2003 Biyografi Senarist 6.9 256
2000 47 Dram Senarist 7.2 1,054
1999 46 Dram Oyuncu
Çeşitli
6.7 893
1993 40 Suç Senarist 6.8 760
1991 38 Dram Oyuncu
Senarist
6.5 713
1977 24 Korku Çeşitli 7.5 62,687
Film Altyazıları
Venom (3,065) A Simple Favor (2,761) First Man (1,982) Roma (1,503) Between Worlds (1,271) Lukas (1,013) The Predator (1,006) Sky Hunter (864) Mowgli (792) Goosebumps 2: Haunted Halloween (715)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,955) Vikings (2,876) The Flash (1,891) Supergirl (1,651) Supernatural (1,396) Counterpart (1,112) La Casa de Papel (864) Friends (717) The Big Bang Theory (707) Doctor Who (677)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018