Giriş Kayıt
Kyoka Izumi

Kyoka Izumi (65)


Senarist

Kyotaro Izumi, 04 Kasım 1873 Kanazawa, Ishikawa, Japonya doğumlu senarist.

Byakuya no yojo (1958) yapımıyla biliniyor.

Kyoka Izumi, 07 Eylül 1939 tarihinde (65 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Kyotaro Izumi
Doğum Tarihi: 04 Kasım 1873
Ölüm Tarihi: 07 Eylül 1939
Doğum Yeri: Kanazawa, Ishikawa, Japonya
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1986 Dram Senarist 6.7 6
1981 Fantastik Senarist 7.1 408
1979 Fantastik Senarist 7.5 401
1979 Dram Senarist 5.3 255
1935 62 Dram Senarist 7.3 203
1933 60 Dram Senarist 7.5 296
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018