Giriş Kayıt
Odd G. Iversen

Odd G. Iversen


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Odd G. Iversen, yapım yöneticisi, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Odd Iversen
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Aile Yapımcı 5.1 252
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 8.5 3,834
2007 Komedi Yapım Yöneticisi 4.6 220
2002 Dram Yapımcı 6.3 257
1989 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.1 226
1989 Dram Yapım Yöneticisi 6.4 254
1982 Aile Yapım Yöneticisi 5.1 49
1975 Komedi Çeşitli 6.3 98
Dizi Altyazıları
Arrow (3,925) Vikings (2,588) The Flash (1,783) Supergirl (1,410) Doctor Who (1,023) Counterpart (922) La Casa de Papel (813) Supernatural (791) Friends (765) The Big Bang Theory (764)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018