Giriş Kayıt
Odd G. Iversen

Odd G. Iversen


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Odd G. Iversen, yapım yöneticisi, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Odd Iversen
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Aile Yapımcı 5.1 247
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 8.5 3,775
2007 Komedi Yapım Yöneticisi 4.6 212
2002 Dram Yapımcı 6.3 256
1989 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.0 225
1989 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 220
1982 Aile Yapım Yöneticisi 5.1 46
1975 Komedi Çeşitli 6.3 96
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018