Giriş Kayıt
Kalina Ivanov

Kalina Ivanov


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Kalina Ivanova Emanuilova, yapım tasarımcısı, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

Küçük Gün Işığım (2006), Aşk Yemini (2012), Mucize (2017), Gelin Benim Olacak (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kalina Ivanova Emanuilova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Yapım Tasarımcısı    
2018 Suç Yapım Tasarımcısı 7.8 6,926

Mucize
2017 Dram Yapım Tasarımcısı 8.0 87,692

Henry'nin Kitabı
2017 Suç Yapım Tasarımcısı 6.6 16,334
2016 Dram Yapım Tasarımcısı 6.2 4,409
2016 Dram Yapım Tasarımcısı    

Poltergeist: Kötü Ruh
2015 Korku Yapım Tasarımcısı 4.9 49,926
2015 Macera Yapım Tasarımcısı 6.8 23,287

Aşk Yemini
2012 Dram Yapım Tasarımcısı 6.8 167,651
2012 Dram Yapım Tasarımcısı 7.7 15,370

Mutluluğun Peşinde
2010 Dram Yapım Tasarımcısı 7.0 44,394

Suikast
2010 Suç Yapım Tasarımcısı 6.9 25,791

Boz Bahçeler
2009 Biyografi Yapım Tasarımcısı 7.5 8,026
2009 Dram Yapım Tasarımcısı 8.2 7,690

Hırçın Sevgilim
2008 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 17,907

Gelin Benim Olacak
2008 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.9 61,087

Anamorf
2007 Suç Sanat Bölümü 5.5 8,128

İçindeki Yabancı
2007 Suç Sanat Bölümü 6.8 54,249
2007 Suç Yapım Tasarımcısı 5.7 9,554

Küçük Gün Işığım
2006 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.8 397,256

Fidye
2005 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.1 3,255

Mançuryalı Aday
2004 Dram Sanat Bölümü 6.6 94,955

Sevimli Dadı
2003 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.1 32,160

İmparatorlar Klübü
2002 Dram Sanat Bölümü 6.9 15,456

Ölümcül Tutku
2002 Gerilim Yapım Tasarımcısı 5.0 17,613

Kahverengi Şeker
2002 Romantik Yapım Tasarımcısı 6.5 6,045
2000 Dram Yapım Tasarımcısı    
2000 Dram Yapım Tasarımcısı 6.6 731

Büyük Kahuna
1999 Dram Yapım Tasarımcısı 6.7 12,168
1999 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.7 7,677

Köprüdeki Lulu
1998 Dram Yapım Tasarımcısı 6.3 3,514

Atlara Fısıldayan Adam
1998 Dram Sanat Bölümü 6.6 35,797

Hayvanlar, Melekler Ve İnsanlar
1998 Romantik Yapım Tasarımcısı 6.9 362

Kardeş Gibiydiler
1996 Suç Sanat Bölümü 7.6 170,416

Yılbaşı Tatili
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.6 10,246

Karanlık Sokaklar
1995 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.7 7,716

Duman
1995 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.4 30,314

Şike
1994 Dram Sanat Bölümü 7.5 59,152
1993 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.7 1,341
1993 Dram Yapım Tasarımcısı 6.9 746

Cesaretin Bedeli
1992 Dram Sanat Bölümü 7.2 7,184

Herkesin Sevgilisi
1992 Komedi Sanat Bölümü 5.6 2,725

Mambo Kralları
1992 Dram Sanat Bölümü 6.4 4,264
1991 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 9,711

Ölüm Öpücüğü
1991 Suç Sanat Yönetmeni 5.7 4,039

Kuzuların Sessizliği
1991 Suç Sanat Bölümü 8.6 1,069,550
1990 Komedi Sanat Bölümü 6.3 1,458
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,808) Shameless (3,861) Castle Rock (2,869) Bodyguard (2,631) The First (1,832) La Casa de Papel (1,418) Fear the Walking Dead (1,282) The 100 (1,261) A Discovery of Witches (1,076) Friends (1,007)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018