Giriş Kayıt
Shabtai Yitzhak

Shabtai Yitzhak


Yönetmen Asistanı

Shabtai Yitzhak, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 281

Susuzluk
2004 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 271
2003 Dram Yönetmen Asistanı 5.3 21
2003 Komedi Yönetmen Asistanı 7.5 547

Kutsal Direniş
2002 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 3,106
2002 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 6,327
2001 Dram Yönetmen Asistanı 6.9 143
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,673) Supernatural (3,348) Star Trek: Discovery (2,406) Love, Death & Robots (2,213) The Passage (1,815) Vikings (1,758) Shameless (1,508) The Flash (1,369) Project Blue Book (1,254) American Gods (1,177)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019