Giriş Kayıt
Hajime Isogai

Hajime Isogai


Kameraman, Oyuncu, Görüntü Yönetmeni

Hajime Isogai, kameraman, oyuncu, görüntü yönetmeni.

Yuke yuke nidome no shojo (1969), Tecavüze Ugramıs Melekler (1967), Tenshi no kôkotsu (1972), Taiji ga mitsuryô suru toki (1966) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1978 Korku Kameraman 7.6 388
1977 Kameraman 6.1 24
1972 Aksiyon Kameraman 6.9 856
1970 Dram Görüntü Yönetmeni 7.6 439
1970 Kameraman 8.0 391
1969 Kameraman 6.6 96
1969 Dram Kameraman 7.7 2,201
1969 Dram Oyuncu
Kameraman
8.0 416

Tecavüze Ugramıs Melekler
1967 Dram Kameraman 7.7 1,330
1966 Dram Kameraman 7.4 727
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,001) American Gods (1,975) The Flash (1,604) Arrow (1,601) The Blacklist (1,489) The Passage (1,383) Vikings (1,272) Love, Death & Robots (882) Supernatural (824) The Big Bang Theory (767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019