Giriş Kayıt
Tim Isle

Tim Isle


Müzisyen

Tim Isle, müzisyen.

Firefly (2002), Vampir Avcısı Buffy (1996), Angel 2 (1999), Entrika (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kurtar Beni!
2004 Komedi Müzik 6.8 43,219
2003 Animasyon Müzik 7.8 5,997
2003 Dram Müzik 7.4 1,141

Entrika
2003 Suç Müzik 6.7 32,390

Smokin
2002 Aksiyon Müzik 5.4 73,610

Gençlik Ateşi
2002 Komedi Müzik 5.1 5,219
2002 Macera Müzik 9.0 227,609
2002 Aksiyon Müzik 5.7 645

Bilinmeyen Yol
2002 Macera Müzik 7.7 27,717

Saklı Seçilmişler 2
2002 Gerilim Müzik 4.7 2,764

Gençlik Ateşi
2000 Komedi Müzik 6.0 81,452

Angel 2
1999 Aksiyon Müzik 8.0 59,914
1998 Aksiyon Müzik 5.9 1,528
1997 Fantastik Müzik 5.7 1,300

Vampir Avcısı Buffy
1996 Aksiyon Müzik 8.2 118,880
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019