Giriş Kayıt
Kamal John Iskander

Kamal John Iskander


Sesler, Yönetmen

Kamal John Iskander, sesler, yönetmen.

Kill Theory (2009), Tab Hunter Confidential (2015), Çılgınlar Gecesi (2008), (2015) Racing Extinction (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John Iskander | Kamal J. Iskander
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Senarist    
2015 Belgesel Sesler 7.8 2,891
2015 Dram Sesler 6.7 2,154
2015 Belgesel Sesler 8.2 6,655
2013 Kısa Metraj 5.9 22
2012 Kısa Metraj Sesler 5.7 38
2011 Belgesel
Sesler
8.1 442
2010 Kısa Metraj Yönetmen
Yapımcı
Editör
Müzik
8.0 25
2010 Belgesel 6.6 217
2009 Korku Sesler 5.5 6,469

Çılgınlar Gecesi
2008 Komedi Sesler
Oyuncu
3.8 1,549

Roman Polanski: Aranan Adam
2008 Belgesel Sesler 7.3 4,564
2006 Komedi Sesler 5.3 2,268
2001 Komedi Sesler 6.8 83
2001 Aksiyon Çeşitli 5.2 1,080

Ed Gein
2000 Biyografi Sesler 5.6 4,738
1999 Aksiyon Çeşitli 4.3 1,286
Dizi Altyazıları
Vikings (4,040) Arrow (2,641) The Flash (2,334) Supernatural (1,664) Titans (1,655) Doctor Who (1,496) Outlander (1,392) The Gifted (1,128) The Big Bang Theory (1,101) La Casa de Papel (1,015)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018