Giriş Kayıt
Cahit Irgat

Cahit Irgat (56)


Oyuncu, Yönetmen

Cahit Irgat, 21 Mart 1915 Lüleburgaz, Osmanlı İmparatorluğu [bugünkü Kirklareli, Türkiye] doğumlu oyuncu, yönetmen.

Drakula Istanbul'da (1953) yapımıyla biliniyor.

Cahit Irgat, 05 Haziran 1971 tarihinde (56 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 21 Mart 1915
Ölüm Tarihi: 05 Haziran 1971
Doğum Yeri: Lüleburgaz, Osmanlı İmparatorluğu [bugünkü Kirklareli, Türkiye]
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1969 54 Dram Oyuncu 5.5 30
1969 54 Dram Oyuncu    
1969 54 Macera Oyuncu    
1969 54 Macera Oyuncu 3.3 7
1969 54 Dram Oyuncu 6.5 13
1969 54 Dram Oyuncu 4.8 6
1969 54 Dram Oyuncu 7.4 65
1968 53 Dram Oyuncu 4.5 10
1968 53 Macera Oyuncu 3.9 15
1968 53 Dram Oyuncu 6.2 13
1968 53 Dram Oyuncu    
1968 53 Dram Oyuncu 7.2 64
1968 53 Macera Oyuncu 6.4 46
1968 53 Dram Oyuncu 6.8 19
1968 53 Dram Oyuncu    
1968 53 Dram Oyuncu    
1968 53 Macera Oyuncu 6.7 53
1968 53 Oyuncu 7.2 57
1968 53 Dram Oyuncu    
1968 53 Dram Oyuncu 5.2 51
1968 53 Dram Oyuncu 5.9 7
1968 53 Dram Oyuncu 5.4 18
1968 53 Dram Oyuncu 7.2 74
1968 53 Dram Oyuncu 5.8 12
1968 53 Dram Oyuncu 7.5 6
1967 52 Aile Oyuncu 5.6 14
1967 52 Macera Oyuncu 6.6 16
1967 52 Romantik Oyuncu 5.3 23
1967 52 Dram Oyuncu 7.5 37
1967 52 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.0 95
1967 52 Macera Oyuncu 6.8 84
1967 52 Dram Oyuncu 5.5 11
1967 52 Romantik Oyuncu 7.4 17
1967 52 Macera Oyuncu 6.6 18
1967 52 Dram Oyuncu 5.9 15
1967 52 Macera Oyuncu 6.6 7
1967 52 Macera Oyuncu 6.3 214
1966 51 Macera Oyuncu 6.8 219
1966 51 Romantik Oyuncu 5.2 22
1966 51 Romantik Oyuncu 5.4 13
1966 51 Romantik Oyuncu 7.2 212
1966 51 Macera Oyuncu 6.5 44
1966 51 Macera Oyuncu 7.1 16
1966 51 Macera Oyuncu 6.5 13
1966 51 Dram Oyuncu 6.6 145
1966 51 Dram Oyuncu    
1966 51 Dram Oyuncu 7.4 52
1966 51 Romantik Oyuncu 7.4 58
1966 51 Dram Oyuncu    
1966 51 Macera Oyuncu 5.8 40
1966 51 Dram Oyuncu    
1966 51 Dram Oyuncu 4.7 24
1966 51 Macera Oyuncu    
1966 51 Macera Oyuncu    
1966 51 Dram Oyuncu    
1966 51 Dram Oyuncu    
1965 50 Romantik Oyuncu 5.7 19
1965 50 Macera Oyuncu 6.8 12
1965 Macera Oyuncu 5.9 29
1965 50 Romantik Oyuncu 7.0 10
1965 50 Komedi Oyuncu    
1965 50 Dram Oyuncu 6.9 29
1965 50 Dram Oyuncu 5.9 8
1965 50 Macera Oyuncu 6.9 20
1964 49 Dram Oyuncu 5.8 21
1964 49 Oyuncu    
1964 49 Dram Oyuncu 6.9 14
1964 49 Komedi Oyuncu 5.0 20
1960 45 Dram Oyuncu    
1959 44 Oyuncu    
1958 43 Dram Oyuncu    
1958 43 Oyuncu    
1956 41 Dram Oyuncu    
1956 41 Dram Oyuncu    

Safiye Sultan
1955 40 Dram Oyuncu    
1955 40 Dram Oyuncu 5.3 7
1954 39 Macera Oyuncu    
1953 38 Dram Oyuncu 4.8 8
1953 38 Dram Oyuncu    
1953 38 Fantastik Oyuncu 6.8 348
1952 37 Dram Oyuncu    
1952 37 Dram Oyuncu    
1952 37 Oyuncu    
1952 37 Macera Oyuncu 6.6 37
1952 37 Dram Oyuncu    
1952 37 Dram Oyuncu 6.8 28
1952 37 Dram Oyuncu    
1951 36 Dram Oyuncu 5.5 25
1951 36 Dram Oyuncu 6.9 10
1951 36 Dram Oyuncu    
1951 36 Dram Oyuncu 5.6 22
1951 36 Dram Oyuncu    
1951 36 Dram Oyuncu 6.5 28
1951 36 Macera Oyuncu 7.4 600
1950 35 Dram Yönetmen
Oyuncu
   
1950 35 Macera Oyuncu 4.3 7
1950 35 Dram Oyuncu    
1950 35 Dram Oyuncu 7.5 12
1950 35 Dram Oyuncu 7.1 33
1949 34 Dram Oyuncu 7.1 26
1947 32 Dram Oyuncu    
1947 32 Dram Oyuncu    
1946 31 Dram Oyuncu 7.1 13
1941 26 Müzikal Oyuncu 5.9 19
1940 25 Dram Oyuncu 6.6 26
1940 25 Oyuncu 5.6 21
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,932) Black Mirror (1,969) The 100 (1,895) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,771) Big Little Lies (1,725) Swamp Thing (1,722) The Big Bang Theory (1,582) Shingeki no kyojin (1,451)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019