Giriş Kayıt
Aharon Ipalé

Aharon Ipalé (74)


Oyuncu

Aharon Ipalé, 27 Aralık 1941 Morocco doğumlu oyuncu.

Doomsday Gun (1994), A Kid in Aladdin's Palace (1998), (1999) Mumya (1999), (2001) Mumya Geri Dönüyor (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Aharon Ipalé, 27 Haziran 2016 tarihinde (74 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 27 Aralık 1941
Ölüm Tarihi: 27 Haziran 2016
Doğum Yeri: Morocco
Diğer Bir İsmi: Ipale Aharon | Aharon Ipale | Ron Ipale | Ipalé
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 7.8 12,168

Charlie Wilson'ın Savaşı
2007 66 Biyografi Oyuncu 7.1 99,739
2001 Aksiyon Oyuncu 7.6 41,885

Mumya Geri Dönüyor
2001 60 Aksiyon Oyuncu 6.4 281,634

Mumya
1999 58 Aksiyon Oyuncu 7.0 363,617
1998 57 Macera Oyuncu 5.3 559
1994 Aksiyon Oyuncu 4.9 285
1994 53 Aksiyon Oyuncu 6.1 991
1993 52 Komedi Oyuncu 3.8 4,449
1993 52 Aksiyon Oyuncu 2.9 3,576
1988 47 Fantastik Oyuncu 5.6 3,052
1987 46 Macera Oyuncu 4.3 9,535
1985 Aksiyon Oyuncu 7.8 3,789
1985 44 Dram Oyuncu 7.0 1,233

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 7.0 15,637

Sas Komandoları
1982 41 Aksiyon Oyuncu 6.3 2,529

Esin Perileri
1980 39 Fantastik Oyuncu 5.1 10,747

Havaalanı 80
1979 38 Aksiyon Oyuncu 4.4 4,915
1977 36 Aksiyon Oyuncu 5.6 182
1976 35 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.8 2,671
1972 31 Aksiyon Oyuncu 6.2 211

Damdaki Kemancı
1971 30 Dram Oyuncu 8.0 34,721
1963 Dram Oyuncu 6.7 3,914
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,001) American Gods (1,975) The Flash (1,604) Arrow (1,601) The Blacklist (1,489) The Passage (1,383) Vikings (1,272) Love, Death & Robots (882) Supernatural (824) The Big Bang Theory (767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019