Giriş Kayıt
Kazuhiko Inoue

Kazuhiko Inoue (68)


Oyuncu

Kazuhiko Inoue, 26 Mart 1954 Yokohama, Japonya doğumlu oyuncu.

Naruto: Shippûden (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Mart 1954
Doğum Yeri: Yokohama, Japonya
Burcu: Koç
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 68 Animasyon Oyuncu 7.1 104
2022 Animasyon Oyuncu 8.4 40,029
2021 Animasyon Oyuncu 7.4 147
2020 66 Animasyon Oyuncu 7.8 10
2018 Animasyon Oyuncu 7.5 7,920
2017 Animasyon Oyuncu 7.1 482
2017 Animasyon Oyuncu 6.7 21,640

Senin Adın
2016 62 Animasyon Oyuncu 8.4 267,713
2015 Animasyon Oyuncu 7.7 545
2014 60 Animasyon Oyuncu 7.6 15,574
2014 60 Animasyon Oyuncu 6.8 1,384
2014 60 Animasyon Oyuncu    
2014 Animasyon Oyuncu 7.9 16,074
2014 Animasyon Oyuncu 8.3 38,363
2013 Animasyon Oyuncu 6.2 270
2013 Animasyon Oyuncu 8.1 584
2012 Animasyon Oyuncu 8.4 24,091
2012 58 Animasyon Oyuncu 7.6 7,361
2012 58 Animasyon Oyuncu 6.4 1,590
2012 Animasyon Oyuncu 6.7 412
2012 Animasyon Oyuncu 7.2 926
2011 Animasyon Oyuncu 7.0 5,152
2011 57 Animasyon Oyuncu 7.1 5,259

Kayıp Seslerin Peşinde
2011 57 Animasyon Oyuncu 7.1 15,610
2011 57 Animasyon Oyuncu 6.6 1,675
2010 56 Animasyon Oyuncu 6.5 5,626
2009 55 Animasyon Oyuncu 6.8 193
2009 Animasyon Oyuncu 6.5 456
2009 55 Animasyon Oyuncu 7.0 3,842
2009 55 Animasyon Oyuncu 7.2 1,901
2009 Animasyon Oyuncu 8.1 2,116
2008 Oyuncu    
2008 54 Animasyon Oyuncu 6.8 4,698
2008 Animasyon Oyuncu 7.7 1,721
2007 Animasyon Oyuncu 7.0 35
2007 53 Animasyon Oyuncu 6.7 4,227
2007 Animasyon Oyuncu 7.1 540
2007 Animasyon Oyuncu 8.7 126,531
2007 Oyuncu    
2006 52 Animasyon Oyuncu 6.3 4,191
2006 Animasyon Oyuncu 8.2 10,339
2006 Animasyon Oyuncu 7.8 8,569
2006 Animasyon Oyuncu 7.9 14,566
2005 Animasyon Oyuncu 8.7 11,761
2005 51 Animasyon Oyuncu 7.0 1,719
2005 Animasyon Oyuncu 6.8 43

Bulutların Ötesi: Sözleştiğimiz Yer
2004 50 Animasyon Oyuncu 6.9 14,183
2004 Animasyon Oyuncu 7.1 1,577

Naruto The Movie: Ninja Clash in The Land Of Snow
2004 50 Animasyon Oyuncu 6.6 7,092
2004 50 Animasyon Oyuncu 7.0 1,949
2004 50 Animasyon Oyuncu 7.0 106
2004 Animasyon Oyuncu 6.9 123
2003 49 Animasyon Oyuncu 7.1 1,996
2002 Animasyon Oyuncu 8.4 102,434
2002 48 Animasyon Oyuncu 7.8 3,261

Kovboy Bebop
2001 47 Animasyon Oyuncu 7.8 49,358
2001 Animasyon Oyuncu 7.9 5,891
2001 47 Animasyon Oyuncu 7.6 2,458
2000 Animasyon Oyuncu 7.9 16,546
2000 46 Animasyon Oyuncu 7.5 2,604
2000 Animasyon Oyuncu 7.2 405
2000 Animasyon Oyuncu 7.6 1,377
1997 43 Animasyon Oyuncu 7.3 2,765
1997 Animasyon Oyuncu 5.6 289
1996 42 Animasyon Oyuncu    

Dedektif Conan
1996 Animasyon Oyuncu 8.5 13,444
1995 Animasyon Oyuncu 6.9 300
1995 Animasyon Oyuncu 7.9 105
1995 41 Aksiyon Oyuncu 6.1 423
1995 41 Animasyon Oyuncu 6.1 1,145
1994 40 Aksiyon Oyuncu 6.4 295

Legend of the Galactic Heroes: Overture to a New War
1993 39 Animasyon Oyuncu 7.9 671
1992 Animasyon Oyuncu 8.1 21
1991 37 Animasyon Oyuncu 7.5 49
1991 37 Komedi Oyuncu 7.0 914
1991 Animasyon Oyuncu 6.8 296
1991 37 Aksiyon Oyuncu 6.5 73
1989 Animasyon Oyuncu 8.4 10,176
1988 34 Animasyon Oyuncu 7.8 78
1988 34 Animasyon Oyuncu 4.5 8

Legend of the Galactic Heroes: My Conquest is the Sea of Stars
1988 34 Animasyon Oyuncu 7.8 911

Legend of the Galactic Heroes
1988 Animasyon Oyuncu 9.1 3,725
1988 Animasyon Oyuncu 7.9 14
1987 Animasyon Oyuncu 5.8 216
1987 33 Animasyon Oyuncu 5.5 453
1987 33 Animasyon Oyuncu 7.1 551
1987 33 Animasyon Oyuncu 8.2 104
1986 32 Animasyon Oyuncu 6.7 296
1986 Animasyon Oyuncu 7.5 1,081
1985 Animasyon Oyuncu 8.4 188
1985 Animasyon Oyuncu 8.0 376
1985 Animasyon Oyuncu 8.1 1,319
1985 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.8 17
1984 Animasyon Oyuncu 7.0 497
1983 Animasyon Oyuncu 7.9 6,777
1979 Animasyon Oyuncu 8.0 4,237
1979 Animasyon Oyuncu 7.7 1,841
1979 Animasyon Oyuncu 7.9 1,388
1978 24 Animasyon Oyuncu 6.9 185

Şeker Kız Candy
1976 Animasyon Oyuncu 8.0 1,772
1975 Animasyon Oyuncu 8.1 612
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022