Giriş Kayıt
Anne Ingvar

Anne Ingvar


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Anne Ingvar, yapımcı, yapım yöneticisi.

Lust och fägring stor (1995), Tsatsiki, morsan och polisen (1999), Tsatsiki - Vänner för alltid (2001), (2002) Dina - Lanetli Kadın (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sürpriz Tatil
2005 Macera Yapımcı 5.6 162

Dina - Lanetli Kadın
2002 Dram Yapımcı 6.6 5,060
2001 Aile Yapımcı 4.7 708
1999 Dram Yapımcı 5.9 2,390
1999 Dram Yapımcı 6.4 357
1995 Dram Yapımcı 7.0 4,865
1994 Suç Yapım Yöneticisi 5.4 1,016
1994 Suç Yapım Yöneticisi 5.8 804
1993 Suç Yapım Yöneticisi 5.9 940
1987 Macera 0 6.5 4,601
Dizi Altyazıları
Vikings (5,452) Supernatural (3,907) The Flash (1,582) Outlander (1,289) Arrow (1,257) Titans (1,238) The Big Bang Theory (1,068) Friends (1,055) La Casa de Papel (1,040) The Protector (830)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018