Giriş Kayıt
Türker İnanoğlu

Türker İnanoğlu (83)


Yapımcı, Yönetmen, Senarist, Yönetmen Asistanı

Türker İnanoğlu, 18 Mayıs 1936 Safranbolu, Zonguldak, Türkiye doğumlu yapımcı, yönetmen, senarist, yönetmen asistanı.

İkinci Bahar (1998), Selamsız Bandosu (1987), Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni (1990), Gölge Oyunu (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Mayıs 1936
Doğum Yeri: Safranbolu, Zonguldak, Türkiye
Burcu: Boğa
5.0 (2 Oy)
  • Currently 100/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Yapımcı 3.0 37
2017 Komedi Yapımcı 1.2 16
2014 Dram Yapımcı 6.6 30
2014 Komedi Yapımcı 3.8 221
2013 77 Dram Yapımcı 5.3 182
2013 Komedi Yapımcı 2.5 77
2006 Macera Yapımcı 3.7 2,811
2005 Komedi Yapımcı 3.7 36
2004 Komedi Yapımcı 4.1 1,732
2004 68 Romantik Yapımcı 2.7 89
2004 Romantik Yapımcı 6.6 1,872
2003 Dram Yapımcı 4.8 72
2002 Dram Yapımcı 5.5 21
2001 Komedi Yapımcı    
2001 Dram Yapımcı    
2000 Komedi Yapımcı 5.2 11
2000 Dram Yapımcı 3.0 30
1998 Komedi Yapımcı 8.6 4,623
1998 Dram Yapımcı 6.2 52
1997 Dram Yapımcı 3.3 170
1996 Komedi Yapımcı 6.4 724
1995 Yapımcı 6.1 928
1994 Oyuncu 4.7 39
1993 57 Dram Yapımcı 7.9 2,091
1990 54 Komedi Yapımcı 7.8 2,496
1990 54 Dram Yapımcı 7.6 247
1990 54 Dram Yapımcı 6.5 21
1989 53 Komedi Yapımcı 7.2 2,227
1989 53 Müzik Yapımcı 3.5 19
1989 53 Macera Yapımcı    
1988 52 Dram Yapımcı 7.2 26
1987 51 Komedi Yapımcı 7.8 3,020
1987 51 Dram Yapımcı 5.4 27
1987 51 Macera Yapımcı 3.2 6
1987 51 Dram Yapımcı 5.5 28
1987 51 Macera Yapımcı 4.8 17
1987 51 Komedi Yapımcı    
1987 51 Biyografi, Dini, Dram, Duygusal, Tarihi Yönetmen
Yapımcı
   
1986 50 Romantik Yapımcı 7.3 95
1986 50 Yapımcı 4.0 20
1986 50 Macera Yapımcı 5.6 26
1985 49 Komedi Yapımcı 6.8 1,276
1985 49 Dram Yapımcı 3.6 121
1985 49 Macera Yapımcı 3.9 44
1985 49 Aksiyon Yapımcı 4.9 67
1984 48 Yapımcı 5.6 224
1984 48 Dram Yapımcı 7.0 41
1984 48 Komedi Yapımcı 5.9 353
1984 48 Macera Yapımcı 6.5 30
1983 47 Dram Yapımcı 4.7 93
1983 47 Dram Yapımcı 5.7 203
1983 47 Yapımcı 5.9 352
1982 46 Dram Yapımcı 5.1 41
1982 46 Yapımcı 4.8 22
1981 45 Komedi Yapımcı 6.3 816
1981 45 Komedi Yapımcı 6.1 782
1981 45 Dram Yapımcı 7.1 10
1980 44 Müzikal Yapımcı 5.8 88
1979 43 Komedi Yapımcı 3.7 194
1979 43 Komedi Yapımcı 5.6 30
1978 42 Komedi Yapımcı 6.8 214
1978 42 Macera Yapımcı 6.1 174
1977 41 Aksiyon Yapımcı 5.3 19
1977 41 Dram Yapımcı 4.7 52
1977 41 Macera Senarist
Yapımcı
4.9 85
1977 41 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.3 204
1977 41 Dram Yapımcı 5.1 43
1977 41 Komedi Senarist 6.2 2,710
1977 41 Aksiyon Yapımcı 5.9 471
1976 40 Macera Yapımcı 6.8 364
1976 40 Aksiyon Yapımcı 7.1 535
1976 40 Macera Yapımcı 5.8 465
1976 40 Macera Yapımcı 5.7 126
1976 40 Dram Yapımcı 5.7 83
1976 40 Komedi Yapımcı 6.6 159
1976 40 Komedi Yapımcı    
1975 39 Aksiyon Yapımcı 6.1 522
1975 39 Dram Yapımcı    
1974 38 Romantik Yapımcı 7.0 174
1974 38 Yapımcı 6.8 94
1974 38 Dram Yapımcı 6.9 111
1974 38 Macera Yapımcı 6.1 668
1973 37 Yapımcı 6.6 106
1973 37 Aksiyon Yapımcı 6.3 980
1973 37 Western Yapımcı 4.4 135
1973 37 Macera Yönetmen
Yapımcı
7.3 81
1973 37 Macera Yapımcı 6.8 461
1973 37 Macera Yapımcı 6.7 320
1972 36 Suç Yönetmen 4.5 139
1972 36 Dram Yönetmen 7.0 72
1972 36 Komedi Yapımcı 6.1 125
1972 36 Dram Yapımcı 5.8 17
1972 36 Aksiyon Yapımcı 6.2 312
1971 35 Macera Yapımcı 7.1 70
1971 35 Yönetmen
Yapımcı
5.0 65
1971 35 Dram Yapımcı 5.4 36
1970 34 Dram Yapımcı 6.3 20
1970 34 Dram Yönetmen
Yapımcı
4.8 165
1970 34 Dram Yapımcı 8.0 48
1969 33 Komedi Yönetmen
Yapımcı
4.8 366
1969 33 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.3 103
1969 33 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.5 62
1969 33 Dram Yapımcı 5.3 38
1969 33 Yönetmen
Yapımcı
4.9 11
1969 33 Romantik Yönetmen
Yapımcı
7.3 72
1969 33 Dram Yapımcı 5.3 10
1969 33 Dram Yapımcı 4.8 18
1969 33 Dram Yapımcı 5.5 15
1969 33 Dram Yapımcı 7.5 50
1969 33 Dram Yapımcı 7.4 65
1969 33 Macera Yapımcı 5.3 36
1969 33 Dram Yapımcı 5.5 6
1968 32 Komedi Yapımcı 4.9 19
1968 32 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.4 63
1968 32 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.2 64
1968 32 Romantik Yönetmen
Yapımcı
7.3 57
1968 32 Romantik Yönetmen
Yapımcı
7.3 61
1968 32 Romantik Yönetmen
Yapımcı
7.3 75
1968 32 Macera Yönetmen
Yapımcı
7.4 54
1968 32 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.2 67
1967 31 Dram Yönetmen
Yapımcı
   
1967 31 Dram Yönetmen 7.5 52
1967 31 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.3 60
1967 Western Yönetmen
Yapımcı
   
1967 31 Dram Yönetmen
Yapımcı
6.3 12
1967 31 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.0 98
1967 31 Romantik Yönetmen
Yapımcı
5.2 6
1967 31 Dram Yönetmen
Yapımcı
6.2 12
1967 31 Dram Yönetmen
Yapımcı
5.7 21
1967 31 Macera Yönetmen
Yapımcı
5.6 36
1967 31 Dram Yönetmen
Yapımcı
4.0 12
1966 30 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.2 50
1966 30 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.8 245
1966 30 Romantik Yönetmen
Yapımcı
7.5 55
1966 30 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.4 58
1966 30 Dram Yapımcı    
1966 30 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.4 52
1966 30 Macera Yönetmen
Yapımcı
4.4 7
1966 30 Dram Yönetmen
Yapımcı
   
1966 30 Dram Yönetmen
Yapımcı
5.2 19
1966 30 Romantik Yönetmen
Yapımcı
7.4 8
1966 30 Dram Yönetmen    
1966 30 Dram Yönetmen
Yapımcı
5.7 17
1966 30 Dram Yönetmen
Yapımcı
6.3 105
1965 29 Dram Yönetmen
Yapımcı
6.2 18
1965 29 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.6 60
1965 29 Romantik Yönetmen
Yapımcı
6.5 20
1965 29 Dram Yönetmen
Yapımcı
   
1965 29 Komedi Yönetmen
Yapımcı
5.9 79
1964 28 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.6 52
1964 28 Komedi Yönetmen
Yapımcı
5.6 35
1964 28 Yönetmen
Yapımcı
6.9 53
1964 28 Romantik Yönetmen
Yapımcı
5.8 82
1964 28 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.5 50
1963 27 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.5 60
1963 27 Macera Yönetmen
Yapımcı
6.8 12
1963 27 Komedi Yönetmen
Yapımcı
5.9 77
1963 27 Komedi Yönetmen
Yapımcı
5.5 24
1963 27 Dram Yönetmen
Yapımcı
   
1962 26 Dram Yönetmen
Yapımcı
   
1962 26 Dram Yönetmen
Yapımcı
   
1962 26 Aile Yönetmen
Yapımcı
   
1962 26 Suç Yönetmen    
1962 26 Romantik Yönetmen
Yapımcı
4.2 10
1962 26 Dram Yönetmen
Yapımcı
   
1962 26 Romantik Yönetmen 6.7 7
1961 25 Dram Yönetmen    
1961 25 Dram Yönetmen    
1961 25 Macera Yönetmen
Senarist
   
1960 24 Romantik Yönetmen 7.5 22
1960 24 Macera Yönetmen
Senarist
Yapımcı
   
1960 24 Dram Yönetmen    
1959 23 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 90
1959 23 Dram Yönetmen    
1959 23 Dram Yönetmen    
Dizi Altyazıları
Chernobyl (29,164) Game of Thrones (11,412) Warrior (2,377) The 100 (2,199) Black Mirror (1,925) Big Little Lies (1,812) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,415) The Big Bang Theory (1,315) Jessica Jones (1,308) Swamp Thing (1,295)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019