Giriş Kayıt
Engin İnal

Engin İnal


Oyuncu

Engin İnal, Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu.

Hayallerim, Aşkım Ve Sen (1987) yapımıyla biliniyor.

Engin İnal, 20 Haziran 2004 tarihinde (34 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 20 Haziran 2004
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Komedi Oyuncu 6.0 214
2002 Macera Oyuncu 6.0 54
2002 Dram Oyuncu 4.4 16
1998 Macera Oyuncu 7.6 314
1998 Dram Oyuncu 4.9 17
1994 Dram Oyuncu 6.6 90
1994 Tarihi Oyuncu 8.8 1,878
1993 Biyografi Oyuncu    
1992 Oyuncu    
1992 Dram Oyuncu 6.8 114
1991 Dram Oyuncu 6.6 76
1990 Dram Oyuncu 6.8 117
1990 Dram Oyuncu    
1989 Dram Oyuncu    
1988 Dram Oyuncu 3.3 9
1987 Dram Oyuncu 7.2 305
1987 Oyuncu 7.3 23
1987 Dram Oyuncu 7.4 277
1987 Macera Oyuncu 4.7 7
1987 Oyuncu    
1986 Dram Oyuncu 4.9 11
1986 Romantik Oyuncu 6.0 11
1985 Dram Oyuncu 6.3 33
1985 Dram Oyuncu 7.3 86
1968 Romantik Oyuncu 6.1 8
1967 Dram Oyuncu 7.3 10
1967 Gizem Oyuncu 6.9 49
1967 Macera Oyuncu 6.8 225
1966 Müzikal Oyuncu 4.9 9
1966 Macera Oyuncu 5.7 64
1966 Dram Oyuncu 5.6 9
1966 Dram Oyuncu    
1966 Macera Oyuncu    
1966 Macera Oyuncu 5.7 11
1966 Macera Oyuncu    
1966 Macera Oyuncu    
1966 Dram Oyuncu 6.2 6
1965 Komedi Oyuncu 5.4 39
1965 Komedi Oyuncu 5.4 23
1965 Dram Oyuncu 7.0 23
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019