Giriş Kayıt
Sylvie Imbert

Sylvie Imbert


Makyaj, Oyuncu

Sylvie Imbert, makyaj, oyuncu.

Aç Gözünü (1997), La llamada (2017), 20 centímetros (2005), Los girasoles ciegos (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sylvie Imbert
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Don Kişot’u Öldüren Adam
2018 Macera Makyaj 6.8 3,166
2017 Müzikal Makyaj 6.4 2,709

Abrakadabra
2017 Komedi Makyaj 6.0 1,731
2016 Komedi Oyuncu 7.9 1,090

Kardaki Palmiyeler
2015 Makyaj 7.4 7,357
2015 Dram Makyaj 6.9 428
2015 Dram Makyaj 6.3 1,092

Tanrılarla Konuşmalar
2014 Makyaj 7.0 308

Aklımı Oynatacağım
2013 Komedi Makyaj 5.6 19,821
2013 Aksiyon Makyaj 5.8 2,852

Sanatçı ve Modeli
2012 Dram Makyaj 6.7 1,398

Pamuk Prenses
2012 Dram Makyaj 7.6 9,410
2011 Kısa Metraj Makyaj 7.4 141

İçinde Yaşadığım Deri
2011 Gerilim Makyaj 7.6 120,085
2011 Dram Makyaj 7.1 769
2011 Dram Makyaj 6.9 235
2010 Biyografi Makyaj 6.1 958
2010 Dram Makyaj 5.1 365
2009 Suç Makyaj 6.3 172
2008 Dram Makyaj 5.3 848

Sexy Killer: You'll Die for Her
2008 Komedi Makyaj 5.8 1,369
2008 Dram Makyaj 6.7 1,564
2007 Komedi Makyaj 4.1 740

Bir Perinin Eğitimi
2006 Dram Makyaj 6.4 778
2006 Komedi Makyaj 6.2 619
2005 Komedi Makyaj 6.5 1,703
2004 Dram Makyaj 7.2 254
2004 Dram Makyaj 6.5 157
2003 Dram Makyaj 5.6 472
2003 Dram Makyaj 7.3 299
2003 Komedi Makyaj 5.3 267
2001 Dram Makyaj 6.8 149
2000 Macera Makyaj 4.8 607

Aç Gözünü
1997 Dram Makyaj 7.8 58,660
Dizi Altyazıları
Arrow (3,076) The Flash (2,502) Vikings (2,378) Doctor Who (1,533) Outlander (1,362) Supernatural (951) Titans (916) Supergirl (897) La Casa de Papel (892) The Big Bang Theory (848)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018