Giriş Kayıt
Sylvie Imbert

Sylvie Imbert


Makyaj

Sylvie Imbert, makyaj.

Aç Gözünü (1997), La llamada (2017), 20 centímetros (2005), Sanatçı ve Modeli (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sylvie Imbert
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Don Kişot’u Öldüren Adam
2018 Macera Makyaj 6.6 1,332
2017 Müzikal Makyaj 6.5 1,923

Abrakadabra
2017 Komedi Makyaj 5.8 851

Kardaki Palmiyeler
2015 Makyaj 7.4 6,882
2015 Dram Makyaj 6.6 166
2015 Dram Makyaj 6.1 598

Tanrılarla Konuşmalar
2014 Makyaj 7.3 249

Aklımı Oynatacağım
2013 Komedi Makyaj 5.6 18,663
2013 Aksiyon Makyaj 5.8 2,492

Sanatçı ve Modeli
2012 Dram Makyaj 6.6 1,147

Pamuk Prenses
2012 Dram Makyaj 7.5 8,045
2011 Kısa Metraj Makyaj 7.6 122

İçinde Yaşadığım Deri
2011 Gerilim Makyaj 7.6 118,102
2011 Dram Makyaj 6.7 296
2011 Dram Makyaj 7.0 174
2010 Biyografi Makyaj 6.1 861
2010 Dram Makyaj 5.2 320
2009 Suç Makyaj 6.3 142
2008 Dram Makyaj 5.4 762

Sexy Killer: You'll Die for Her
2008 Komedi Makyaj 5.8 1,258
2008 Dram Makyaj 6.4 1,046
2007 Komedi Makyaj 4.1 656

Bir Perinin Eğitimi
2006 Dram Makyaj 6.3 721
2006 Komedi Makyaj    
2005 Komedi Makyaj 6.6 1,543
2004 Dram Makyaj 7.2 208
2004 Dram Makyaj 6.5 154
2003 Dram Makyaj 5.7 432
2003 Dram Makyaj 7.3 279
2003 Komedi Makyaj 5.4 258
2001 Dram Makyaj 6.7 134
2000 Macera Makyaj 4.8 551

Aç Gözünü
1997 Dram Makyaj 7.8 58,041
Film Altyazıları
Upgrade (7,149) Deadpool 2 (6,603) Avengers: Infinity War (3,467) Skyscraper (3,235) Tag (2,837) Adrift (2,452) Down a Dark Hall (2,024) The Endless (1,137) Ah-ga-ssi (887) Hereditary (857)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,314) Castle Rock (2,199) The 100 (1,806) Sharp Objects (1,770) Preacher (1,563) Better Call Saul (1,539) Vikings (1,138) Westworld (1,061) Suits (1,034) Friends (947)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018