Giriş Kayıt
Mayumi Iizuka

Mayumi Iizuka (47)


Oyuncu

Mayumi Iizuka, 03 Ocak 1977 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

"Poketto monsutâ" (1997) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Ocak 1977
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.51 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 42 Animasyon Oyuncu 5.7 6,237
2011 Aksiyon Oyuncu 7.4 940
2007 Animasyon Oyuncu 7.5 1,618
2006 29 Animasyon Oyuncu 5.7 511

Pokemon: Advanced Generation
2002 Oyuncu 7.2 20

Pokemon 5 - Kahramanlar
2002 25 Animasyon Oyuncu 6.0 6,756
2001 24 Animasyon Oyuncu 5.7 9,274
2000 23 Animasyon Oyuncu 6.4 3,977
2000 23 Animasyon Oyuncu 5.8 15,112

Pokemon 3
2000 23 Animasyon Oyuncu 5.9 13,824
2000 23 Macera Oyuncu 6.6 3,788
2000 Aksiyon Oyuncu 8.2 861
1999 22 Animasyon Oyuncu 6.1 23,689

Pokemon: İlk Film
1998 21 Animasyon Oyuncu 6.3 45,688
1998 21 Animasyon Oyuncu 7.1 175
1998 Animasyon Oyuncu 7.1 64
1996 Animasyon Oyuncu 7.8 4,460

Yüreğinin Sesi
1995 18 Animasyon Oyuncu 7.8 71,462

Dün Gibi
1991 14 Animasyon Oyuncu 7.6 36,715
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024