Giriş Kayıt
Alberto Iglesias

Alberto Iglesias


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Alberto Iglesias, Donostia-San Sebastián, Guipúzcoa, País Vasco, İspanya doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Köstebek (2011), İçinde Yaşadığım Deri (2011), Arka Bahçe (2005), Göç: Tanrılar ve Krallar (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Donostia-San Sebastián, Guipúzcoa, País Vasco, İspanya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Acı ve Zafer
2019 Dram Müzik    

Herkes Biliyor
2018 Suç Müzik 7.0 14,164
2018 Müzik 7.4 334
2018 Müzik 7.2 953

Zirve
2017 Dram Müzik 6.0 2,643
2016 Dram Müzik
Müzik
7.1 23,906
2016 Belgesel Müzik 6.2 66
2016 Belgesel Müzik    
2015 Dram Müzik
Müzik
6.4 3,265

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Müzik 6.0 149,635

Ocak Ayının İki Yüzü
2014 Romantik Müzik 6.2 27,245

Aklımı Oynatacağım
2013 Komedi Müzik
Müzik
5.6 20,072

Pamuk Prenses
2012 Dram 7.6 9,633

84. Oscar Ödül Töreni
2012 Komedi Oyuncu 7.3 1,771

Köstebek
2011 Dram Müzik
Müzik
7.1 173,506

İçinde Yaşadığım Deri
2011 Gerilim Müzik
Müzik
7.6 121,826

Şeytanın Yüzü
2011 Dram Müzik 5.8 3,510

Jose ve Pilar
2010 Belgesel 8.4 2,172

Yağmuru Bile
2010 Dram Müzik
Müzik
7.5 11,645

Kırık Kucaklaşmalar
2009 Dram Müzik
Müzik
7.2 35,411

Che
2008 Biyografi Müzik
Müzik
6.9 30,389

Che: Birinci Bölüm
2008 Biyografi Müzik
Müzik
7.2 41,947

Uçurtma Avcısı
2007 Dram Müzik 7.6 73,988
2007 Belgesel Oyuncu 7.8 6

Dönüş
2006 Komedi Müzik
Müzik
7.6 87,014
2006 Müzik Oyuncu 6.7 1,038

Arka Bahçe
2005 Dram Müzik
Müzik
7.4 124,569

Kötü Eğitim
2004 Suç Müzik
Müzik
7.5 50,882

Gözlerimi De Al
2003 Dram Müzik 7.5 5,802

Son Efsane - Comandante
2003 Belgesel Müzik 7.0 3,463
2002 Dram Müzik 7.0 6,063

Konuş Onunla
2002 Dram Müzik
Müzik
8.0 96,357

Seks ve Lucia
2001 Dram Müzik 7.2 32,898

Annem Hakkında Her Şey
1999 Dram Müzik
Müzik
7.9 79,956

Kutup Çizgisi Aşıkları
1998 Dram Müzik 7.8 16,976

Çıplak Ten
1997 Dram Müzik
Müzik
7.4 25,737
1997 Dram Müzik 6.8 1,218

Toprak
1996 Dram Müzik 7.4 3,442

Sırrımın Çiçeği
1995 Dram Müzik
Müzik
7.1 9,129

Kırmızı Sincap
1993 Komedi Müzik 7.3 3,963

İntikam Ateşi
1993 Dram Müzik 6.2 814

İnekler
1992 Dram Müzik
Müzik
7.2 3,192
1991 News Oyuncu 6.6 202
1988 Kısa Metraj Müzik 6.3 32
1987 Kısa Metraj Müzik 5.5 39
1984 Macera Müzik 5.7 42
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019