Giriş Kayıt
Douglas Ibold

Douglas Ibold


Editör

Douglas Ibold, editör.

Law & Order: Special Victims Unit (1999), Zeyna: Savaşçı Prenses (1995), Magnum, P.I. (1980), Saygon (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Doub Ibold | Doug Ibold
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Suç Editör 8.0 66,097
1998 Aksiyon Editör 5.8 1,459

Zeyna: Savaşçı Prenses
1995 Aksiyon Editör 6.8 37,289
1993 Aksiyon Editör 6.7 5,524
1993 Aksiyon Editör 5.5 13,541
1990 Suç Editör 7.7 28,627

Saygon
1988 Aksiyon Editör 6.2 2,335

Kanun Namına
1984 Aksiyon Editör 7.5 20,118
1980 Aksiyon Editör 7.5 18,863
1976 Dram Editör 7.3 4,330
Dizi Altyazıları
Vikings (8,352) True Detective (6,067) The Punisher (3,974) Supernatural (3,301) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,286) The Blacklist (1,786) Outlander (1,603) Star Trek: Discovery (1,501) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019