Giriş Kayıt
Douglas Ibold

Douglas Ibold


Editör

Douglas Ibold, editör.

Law & Order: Special Victims Unit (1999), Zeyna: Savaşçı Prenses (1995), Magnum, P.I. (1980), Saygon (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Doub Ibold | Doug Ibold
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Suç Editör 8.0 62,866
1998 Aksiyon Editör 5.8 1,356

Zeyna: Savaşçı Prenses
1995 Aksiyon Editör 6.7 36,542
1993 Aksiyon Editör 6.7 5,407
1993 Aksiyon Editör 5.5 13,211
1990 Suç Editör 7.7 27,941

Saygon
1988 Aksiyon Editör 6.2 2,065

Kanun Namına
1984 Aksiyon Editör 7.5 19,508
1980 Aksiyon Editör 7.5 18,110
1976 Dram Editör 7.3 4,172
Film Altyazıları
Upgrade (9,011) Deadpool 2 (5,763) Tag (4,038) Avengers: Infinity War (3,138) Skyscraper (2,949) Adrift (2,376) The Endless (1,826) Down a Dark Hall (1,371) Ah-ga-ssi (749) Bad Samaritan (651)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,611) La casa de papel (1,972) The 100 (1,777) Better Call Saul (1,433) Yellowstone (1,330) Suits (1,048) Vikings (1,020) Friends (989) Westworld (955) Black Mirror (931)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018