Giriş Kayıt
Eralp Uzun

Eralp Uzun (31)


Oyuncu

Eralp Hüseyin Uzun, 01 Temmuz 1981 Berlin, Almanya doğumlu oyuncu.

"Alle lieben Jimmy" (2006) yapımıyla biliniyor.

Eralp Uzun, 11 Nisan 2013 tarihinde (31 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Eralp Hüseyin Uzun
Doğum Tarihi: 01 Temmuz 1981
Ölüm Tarihi: 11 Nisan 2013
Doğum Yeri: Berlin, Almanya
Diğer Bir İsmi: Eralp Hüseyin | Eralp Hüseyin Uzun | Eralp Hüsin U
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Oyuncu    

Evet, İstiyorum!
2008 27 Komedi Oyuncu 6.6 398
2007 26 Suç Oyuncu 5.2 121
2006 25 Komedi Oyuncu 6.7 876
1999 18 Dram Oyuncu 7.4 617

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Oyuncu 6.4 4,399
Dizi Altyazıları
True Detective (7,824) Shameless (3,879) Vikings (2,499) Inside No. 9 (1,928) Counterpart (1,460) The Blacklist (1,251) Shooter (1,193) Arrow (1,155) Project Blue Book (1,015) Gotham (1,005)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019