Giriş Kayıt
Lucie Höflich

Lucie Höflich (73)


Oyuncu

Helene Lucie von Holwede, 20 Şubat 1883 Hannover, Almanya doğumlu oyuncu.

Die Warschauer Zitadelle (1937) yapımıyla biliniyor.

Lucie Höflich, 09 Ekim 1956 tarihinde (73 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Helene Lucie von Holwede
Doğum Tarihi: 20 Şubat 1883
Ölüm Tarihi: 09 Ekim 1956
Doğum Yeri: Hannover, Almanya
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1941 58 Biyografi Oyuncu 6.9 169
1938 55 Dram Oyuncu 6.9 193
1933 50 Dram Oyuncu 6.6 84

Tartuffe
1925 42 Dram Oyuncu 7.3 1,686
1923 40 Dram Oyuncu 7.1 303
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019