Giriş Kayıt
Jenny Hélia

Jenny Hélia (85)


Oyuncu

Jenny Hélia, 08 Mayıs 1906 Marseille, Fransa doğumlu oyuncu.

La bête humaine (1938) yapımıyla biliniyor.

Jenny Hélia, 24 Mart 1992 tarihinde (85 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 08 Mayıs 1906
Ölüm Tarihi: 24 Mart 1992
Doğum Yeri: Marseille, Fransa
Diğer Bir İsmi: Jeanne Heldia | Jenny Helia
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1968 62 Komedi Oyuncu 6.0 41
1957 51 Komedi Oyuncu 5.7 46

Oyunun Kuralı
1939 33 Komedi Oyuncu 8.1 23,926
1938 32 Suç Oyuncu 7.7 5,935
1938 32 Dram Oyuncu 7.2 906
1935 29 Dram Oyuncu 7.3 1,269
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019