Giriş Kayıt
Karim Hussain

Karim Hussain


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Senarist, Yönetmen

Karim Hussain, görüntü yönetmeni, kameraman, senarist, yönetmen.

Hannibal (2013), Kelle Koltukta (2011), We Are Still Here (2015), Virüs Kıran (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.6 891

Ateş Serbest
2016 Aksiyon Kameraman 6.4 34,566
2016 Bilim-Kurgu Görüntü Yönetmeni 4.8 4,923
2015 Korku Görüntü Yönetmeni 5.7 15,228
2015 Dram Görüntü Yönetmeni
Kameraman
6.5 6,010
2015 Suç Görüntü Yönetmeni 4.9 479

Dehşet Kaseti
2013 Korku 6.1 32,786
2013 Suç Görüntü Yönetmeni 8.5 198,459
2013 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 6.1 23

Ölümün Alfabesi
2012 Korku Görüntü Yönetmeni 4.7 16,740

Virüs Kıran
2012 Korku Kameraman
Görüntü Yönetmeni
5.7 10,885
2012 Kısa Metraj Kameraman
Görüntü Yönetmeni
5.4 264
2011 Korku Görüntü Yönetmeni
Senarist
Yönetmen
5.2 3,637

Kelle Koltukta
2011 Aksiyon Kameraman
Görüntü Yönetmeni
6.1 41,266

Sarah'ın Anahtarı
2010 Dram Çeşitli 7.5 14,936

Bölgeler
2010 Korku Görüntü Yönetmeni
Kameraman
5.1 2,066
2010 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 6.8 13

Duvar İçinde
2009 Korku Kameraman
Görüntü Yönetmeni
4.8 5,366

İşkence Tarikatı
2008 Dram, Gerilim, Korku 7.1 73,067

Hattın Sonu
2007 Korku 6.0 4,297
2006 Dram Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
Senarist
Kameraman
5.7 422

İzbe
2006 Korku Senarist 5.6 11,955
2002 Fantastik Görüntü Yönetmeni
Senarist
Yapımcı
Yönetmen
6.4 152
2002 Dram Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
Senarist
Kameraman
4.9 386
2000 Suç Editör
Görüntü Yönetmeni
Makyaj
Yönetmen
Senarist
Sesler
Kameraman
5.2 1,432
1999 Suç Görüntü Yönetmeni
Kameraman
5.7 189
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019