Giriş Kayıt
Steve Hurwitz

Steve Hurwitz


Oyuncu

Steve Hurwitz, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Steven Hurwitz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Oyuncu 5.6 5,280
2008 Dram Oyuncu 6.0 761
2006 Dram Oyuncu 5.8 1,213

Transamerika
2005 Macera Oyuncu 7.4 38,827

Hollywoodvari Bir Son
2002 Komedi Oyuncu 6.6 24,255

Zirve Mücadelesi
2000 Dram Oyuncu 7.0 21,872
1990 Suç Oyuncu 7.7 28,872

Yalnız Adam
1984 Komedi Oyuncu 6.2 5,994
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,389) Supernatural (2,453) Love, Death & Robots (2,257) The Passage (1,857) American Gods (1,811) Vikings (1,646) Star Trek: Discovery (1,167) Shameless (1,076) Project Blue Book (999) The Flash (966)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019