Giriş Kayıt
Billy Hurman

Billy Hurman


Yapımcı

Billy Hurman, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Aksiyon 5.9 6,428
2010 Dram Çeşitli 7.1 795

Babanı En Son Ne Zaman Gördün?
2007 Biyografi Çeşitli 6.9 3,592
2006 Dram Yapımcı 5.8 4,906

Dumanlı Kafalar
2005 Biyografi Çeşitli 5.8 3,473

Son Dilek
2001 Dram 7.0 5,039
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,863) Better Call Saul (3,154) The 100 (1,888) La casa de papel (1,815) Sharp Objects (1,361) Suits (1,272) Vikings (1,000) Friends (976) Black Mirror (925) Animal Kingdom (830)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018