Giriş Kayıt
Billy Hurman

Billy Hurman


Yapımcı

Billy Hurman, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Aksiyon 5.9 6,719
2010 Dram Çeşitli 7.1 944

Babanı En Son Ne Zaman Gördün?
2007 Biyografi Çeşitli 6.9 3,851
2006 Dram Yapımcı 5.8 5,311

Dumanlı Kafalar
2005 Biyografi Çeşitli 5.8 3,682

Son Dilek
2001 Dram 7.0 5,352
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,010) A Star Is Born (4,054) Suspiria (3,189) Ashes in the Snow (2,817) Keepers (2,302) First Man (1,681) Bohemian Rhapsody (1,626) Museo (1,301) Venom (1,180) Replicas (1,108)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,294) Vikings (5,019) The Big Bang Theory (1,814) Black Mirror (1,529) The Flash (1,419) The Blacklist (1,179) Outlander (1,178) Peaky Blinders (1,068) La casa de papel (1,060) Friends (1,003)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019