Giriş Kayıt
Joseph Kuo

Joseph Kuo


Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Joseph Kuo, Tainan, Tayvan doğumlu yönetmen, yapımcı, senarist.

Doğum Yeri: Tainan, Tayvan
Diğer Bir İsmi: Kuo Nan Hung | Joseph Kuh | Nan-Hong Kuo | Joseph
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1982 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
5.8 175
1979 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
6.8 98
1979 Aksiyon Senarist
Yönetmen
Yapımcı
7.0 427
1978 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.3 365
1977 Aksiyon Senarist
Yönetmen
Yapımcı
5.1 59
1977 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
Senarist
7.2 677
1976 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.4 287
1973 Aksiyon Senarist
Yönetmen
Yapımcı
6.6 33
1972 Aksiyon Senarist
Yönetmen
Yapımcı
5.7 30
1971 Aksiyon Yönetmen 6.6 38
Dizi Altyazıları
True Detective (8,137) Shameless (4,103) Vikings (2,655) Inside No. 9 (2,068) Counterpart (1,609) Project Blue Book (1,302) The Blacklist (1,298) Shooter (1,226) Arrow (1,213) The Flash (1,169)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019