Giriş Kayıt
Craig Hunter

Craig Hunter


Sesler

Craig Hunter, sesler.

Benim Adım Earl (2005), Raising Hope (2010), Stitchers (2015), The Real O'Neals (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sesler 8.2 22,545
2016 Komedi Sesler 7.0 4,529
2016 Suç Sesler 6.2 3,910
2015 Suç Sesler 7.0 10,485
2015 Dram Sesler 6.2 566
2014 Dram Sesler 6.0 1,197
2011 Komedi Sesler 7.5 2,250
2011 Dram Sesler 5.8 315
2011 Komedi Sesler 4.3 321
2011 Suç Sesler 7.3 13,946
2010 Komedi Sesler 8.0 32,836
2010 Kısa Metraj Sesler    
2010 Komedi Sesler 7.2 1,873

Bir Çift Kral
2010 Komedi Sesler 5.7 2,691

Hayat Dersi
2007 Dram Sesler 6.6 4,666
2007 Komedi Sesler 7.3 3,348
2006 Komedi Sesler 5.7 838

Amerikan Gençliği
2005 Dram Sesler 5.9 2,517

Benim Adım Earl
2005 Komedi Sesler 7.8 89,663
2004 Komedi Sesler 8.4 39,261
2004 Dram Sesler 7.1 886
2003 Dram Sesler 8.1 135
2000 Aksiyon Sesler 7.4 28,089

Haşin Krallık
2000 Aksiyon Sesler 7.2 912

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Sesler 6.8 26,866
1996 Suç Sesler 8.1 8,776
1994 Bilim-Kurgu Sesler 6.7 1,233
1993 Gizem Sesler 6.2 325

Gizli Dosyalar
1993 Dram Sesler 8.7 177,445
1993 Dram Sesler 6.6 513
1991 Dram Sesler 4.5 69
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,357) Supernatural (3,928) The Big Bang Theory (2,443) The Flash (2,325) Shameless (1,906) Better Call Saul (1,851) Arrow (1,767) Titans (1,162) A Discovery of Witches (1,155) Manifest (1,070)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018