Giriş Kayıt
Craig Hunter

Craig Hunter


Sesler

Craig Hunter, sesler.

Benim Adım Earl (2005), Raising Hope (2010), Stitchers (2015), The Real O'Neals (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sesler 8.2 23,162
2016 Komedi Sesler 7.0 4,591
2016 Suç Sesler 6.2 3,965
2015 Suç Sesler 7.0 10,552
2015 Dram Sesler 6.2 568
2014 Dram Sesler 6.0 1,202
2011 Komedi Sesler 7.5 2,263
2011 Dram Sesler 5.8 315
2011 Komedi Sesler 4.3 322
2011 Suç Sesler 7.3 14,018
2010 Komedi Sesler 8.0 32,957
2010 Kısa Metraj Sesler    
2010 Komedi Sesler 7.2 1,884

Bir Çift Kral
2010 Komedi Sesler 5.7 2,733

Hayat Dersi
2007 Dram Sesler 6.6 4,680
2007 Komedi Sesler 7.3 3,371
2006 Komedi Sesler 5.7 841

Amerikan Gençliği
2005 Dram Sesler 5.9 2,526

Benim Adım Earl
2005 Komedi Sesler 7.8 89,991
2004 Komedi Sesler 8.4 39,435
2004 Dram Sesler 7.1 891
2003 Dram Sesler 8.1 137
2000 Aksiyon Sesler 7.4 28,268

Haşin Krallık
2000 Aksiyon Sesler 7.2 917

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Sesler 6.8 27,084
1996 Suç Sesler 8.1 8,862
1994 Bilim-Kurgu Sesler 6.7 1,240
1993 Gizem Sesler 6.2 328

Gizli Dosyalar
1993 Dram Sesler 8.7 178,642
1993 Dram Sesler 6.6 517
1991 Dram Sesler 4.5 69
Film Altyazıları
Roma (5,319) The House with a Clock in Its Walls (4,533) Venom (3,727) First Man (2,623) Bird Box (2,546) A Simple Favor (2,156) Backtrace (1,535) Lukas (1,472) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,370) The Predator (1,157)
Dizi Altyazıları
Supernatural (4,111) Vikings (3,338) The Flash (2,168) Arrow (1,990) Outlander (1,086) Friends (1,085) La Casa de Papel (1,083) The Protector (1,075) The Big Bang Theory (882) Black Mirror (811)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018