Giriş Kayıt
Craig Hunter

Craig Hunter


Sesler

Craig Hunter, sesler.

Benim Adım Earl (2005), Raising Hope (2010), Stitchers (2015), The Real O'Neals (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sesler 8.3 21,627
2016 Komedi Sesler 7.0 4,424
2016 Suç Sesler 6.2 3,859
2015 Suç Sesler 7.0 10,351
2015 Dram Sesler 6.2 540
2014 Dram Sesler 6.1 1,079
2011 Komedi Sesler 7.5 2,207
2011 Dram Sesler 5.9 272
2011 Komedi Sesler 4.3 296
2011 Suç Sesler 7.3 13,895
2010 Komedi Sesler 8.0 32,707
2010 Kısa Metraj Sesler    
2010 Komedi Sesler 7.2 1,681

Bir Çift Kral
2010 Komedi Sesler 5.7 2,652

Hayat Dersi
2007 Dram Sesler 6.6 4,611
2007 Komedi Sesler    
2006 Komedi Sesler 5.7 803

Amerikan Gençliği
2005 Dram Sesler 5.9 2,438

Benim Adım Earl
2005 Komedi Sesler 7.8 89,287
2004 Komedi Sesler 8.4 39,021
2004 Dram Sesler 7.1 776
2003 Dram Sesler 8.1 119
2000 Aksiyon Sesler 7.4 27,907

Haşin Krallık
2000 Aksiyon Sesler 7.2 836

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Sesler 6.8 26,670
1996 Suç Sesler 8.1 8,345
1994 Bilim-Kurgu Sesler 6.6 1,153
1993 Gizem Sesler    

Gizli Dosyalar
1993 Dram Sesler 8.7 175,981
1993 Dram Sesler    
1991 Dram Sesler 4.5 69
Film Altyazıları
Upgrade (7,149) Deadpool 2 (6,603) Avengers: Infinity War (3,467) Skyscraper (3,235) Tag (2,837) Adrift (2,452) Down a Dark Hall (2,024) The Endless (1,137) Ah-ga-ssi (887) Hereditary (857)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,314) Castle Rock (2,199) The 100 (1,806) Sharp Objects (1,770) Preacher (1,563) Better Call Saul (1,539) Vikings (1,138) Westworld (1,061) Suits (1,034) Friends (947)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018