Giriş Kayıt
Clark Hunter

Clark Hunter (60)


Yapım Tasarımcısı, Oyuncu, Sanat Bölümü, Özel Efekt

Clark Howard Hunter, 18 Kasım 1958 Whittier, California, ABD doğumlu yapım tasarımcısı, oyuncu, sanat bölümü, Özel efekt.

Eski Dostlar (2003), Geyik Muhabbeti (2000), Bıçak Sırtı (1996), Pirana 3D (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Clark Howard Hunter
Doğum Tarihi: 18 Kasım 1958
Doğum Yeri: Whittier, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Yusapia Paladino
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Yapım Tasarımcısı 7.6 5,800
2015 57 Biyografi Yapım Tasarımcısı 6.6 3,585
2015 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.5 7,199

Tehlikeli Oyun
2014 56 Gerilim Yapım Tasarımcısı 5.6 8,757

Diriliş
2014 Dram Yapım Tasarımcısı 7.4 14,457

Karanlık Cinayetler
2013 55 Biyografi Yapım Tasarımcısı 6.4 51,960

Korkunç Bir Film 5
2013 55 Komedi Yapım Tasarımcısı 3.5 60,186
2012 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.4 26,818
2012 54 Dram Yapım Tasarımcısı 6.3 2,688
2011 53 Dram Yapım Tasarımcısı 6.1 2,739
2011 53 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.3 4,220

Pirana 3D
2010 52 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.4 81,347

Veba
2009 51 Dram Yapım Tasarımcısı 6.0 39,821
2009 51 Komedi Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
5.1 3,114
2009 51 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.2 1,029

Dehşet Treni
2008 50 Korku Yapım Tasarımcısı 6.1 55,389
2007 49 Dram Yapım Tasarımcısı 5.8 482

Hayale Yolculuk
2006 48 Macera Yapım Tasarımcısı 6.3 21,319
2006 48 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 61,004
2005 47 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.3 28,171
2005 47 Dram Yapım Tasarımcısı 6.3 369
2005 47 Dram Yapım Tasarımcısı 7.7 3,903

Eski Dostlar
2003 45 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.1 203,886

Güneşin Ötesinde
2002 44 Suç Yapım Tasarımcısı 6.2 3,030

Babalar Takımı
2001 43 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.7 2,003

Süper Ot
2001 43 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 49,925
2001 43 Dram Yapım Tasarımcısı 6.5 422

Vahşi Aşk
2000 42 Dram Yapım Tasarımcısı 5.8 12,406

Geyik Muhabbeti
2000 42 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.5 148,563
1998 40 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.6 10,135
1998 40 Gerilim Yönetmen Asistanı
Yapım Tasarımcısı
5.1 1,637

İntihar Pokeri
1997 39 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.0 24,539
1997 39 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 1,471

Bıçak Sırtı
1996 38 Dram Yapım Tasarımcısı 8.0 81,627

Son Parti
1996 38 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 2,569
1995 37 Aksiyon Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
5.2 2,206
1995 37 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 3.9 2,869

Kehanet
1995 37 Korku Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
6.5 27,190

Manyak Polis 3
1993 35 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.0 3,047

Soğuk Çelik
1987 29 Aksiyon Sanat Bölümü 4.6 638

Mahluklar
1986 28 Aksiyon Özel Efekt 6.0 28,424

Frankenweenie (I)
1984 26 Kısa Metraj 7.3 10,460
1984 26 Suç Sanat Bölümü 5.0 613
1982 24 Fantastik Sanat Yönetmeni
Çeşitli
6.6 604
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,644) Black Mirror (1,775) The 100 (1,768) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,677) Swamp Thing (1,631) The Big Bang Theory (1,334) Vikings (1,246)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019