Giriş Kayıt
Serena Hunt

Serena Hunt


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Görsel Efekt

Serena Hunt, yönetmen asistanı, yapımcı, görsel efekt.

Terminus (2015), Son Korku Filmi (2003), Forbidden Ground (2013), Çırak (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çırak
2016 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 1,277
2015 Komedi Yapımcı
Yönetmen Asistanı
4.5 177
2015 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı 5.4 5,596
2015 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı 5.2 123
2014 Komedi Yapımcı
Yönetmen Asistanı
5.5 300
2013 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.9 1,747
2013 Gerilim Yönetmen Asistanı 7.4 14
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 5.6 581
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 7.2 799

Son Korku Filmi
2003 Korku Yönetmen Asistanı 5.6 3,590

Karanlık Şehir
1998 Dram Görsel Efekt
Çeşitli
7.7 176,116
1998 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 985
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,420) American Gods (2,150) The Flash (2,022) Supernatural (1,844) Arrow (1,789) Star Trek: Discovery (1,766) The Blacklist (1,650) Vikings (1,540) The Passage (1,487) Love, Death & Robots (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019