Giriş Kayıt
Peter R. Hunt

Peter R. Hunt (44)


Editör, Editör, Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Peter Roger Hunt, 11 Mart 1925 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu editör, editör, yönetmen, yönetmen asistanı.

Altın Parmak (1964), 007 James Bond: Dr.No (1962), James Bond: Rusyadan Sevgilerle (1963), Ani Tehlike (1965) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Peter Roger Hunt
Doğum Tarihi: 11 Mart 1925
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: P. Hunt | Peter Hunt
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tehlikeli Saatler
1990 Suç Editorial Department 5.4 6,267

Suikast
1987 Aksiyon Yönetmen 5.2 2,573
1985 Macera Yönetmen 4.8 1,063
1984 Gerilim Yönetmen Asistanı 5.3 1,262
1981 Aksiyon Yönetmen 7.0 6,076

Cehennemde Randevu
1976 Aksiyon Yönetmen 6.3 2,271
1974 Aksiyon Yönetmen 5.8 1,717

Majestelerinin Gizli Servisinde
1969 44 Aksiyon Yönetmen
Oyuncu
6.8 70,436

Uçan otomobil
1968 43 Aile Çeşitli 6.9 36,978

İnsan İki Kere Yaşar
1967 42 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Editorial Department
6.9 86,789

Ani Tehlike
1965 40 Gerilim Editör 7.3 12,326

007 James Bond: Yıldırım Harekatı
1965 40 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Editorial Department
7.0 93,995

Altın Parmak
1964 39 Aksiyon Editör 7.7 156,645

James Bond: Rusyadan Sevgilerle
1963 38 Aksiyon Editör 7.4 104,151

007 James Bond: Dr.No
1962 37 Aksiyon Editör 7.3 132,401
1962 37 Macera Editör 7.1 2,057
1961 36 Komedi Editör 7.0 411
1960 Korku Oyuncu 5.8 326

Bismarck'ı Batır!
1960 35 Aksiyon Editör 7.2 6,226

Hong Kong'a Yolculuk
1959 34 Aksiyon Editör 5.6 403
1957 32 Komedi Editör 7.1 1,092
1956 31 Dram Editör
Yönetmen Asistanı
6.3 401
1950 25 Savaş Editorial Department 6.1 193
1950 25 Dram Editorial Department 7.2 873

Kahraman Subay
1943 18 Dram Editorial Department 8.2 11,529

Bağdat Hırsızı
1940 15 Macera Editorial Department 7.5 10,563
Dizi Altyazıları
True Detective (7,824) Shameless (3,879) Vikings (2,499) Inside No. 9 (1,928) Counterpart (1,460) The Blacklist (1,251) Shooter (1,193) Arrow (1,155) Project Blue Book (1,015) Gotham (1,005)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019