Giriş Kayıt
Hugh Hunt

Hugh Hunt (67)


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü

Hugh Hunt, 08 Mart 1902 Memphis, Tennessee, ABD doğumlu set dekoratörü, sanat bölümü.

Ben-Hur (1959), Yasak Gezegen (1956), 7 Kardeşe 7 Gelin (1954), Kumarbazlar Kralı (1965) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Mart 1902
Doğum Yeri: Memphis, Tennessee, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sirkte Cinayet
1970 Komedi Set Dekoratörü 7.0 3,524

Dedektif Marlowe
1969 67 Gizem Set Dekoratörü 6.5 2,628

Hızlı Şerif
1969 67 Komedi Set Dekoratörü 7.5 8,798

Balıkçının Ayakkabıları
1968 66 Dram Set Dekoratörü 7.2 2,966
1967 65 Western Set Dekoratörü 6.1 768

Çifte Bela
1967 65 Komedi Set Dekoratörü 5.2 1,103
1967 65 Aksiyon Set Dekoratörü 5.3 337

Hızlı Yaşa, Mümkünse Ölme
1966 64 Komedi Set Dekoratörü 5.8 1,500

Sirin hafiye
1966 64 Komedi Set Dekoratörü 6.5 3,605

Mutlu Kız
1965 63 Komedi Set Dekoratörü 6.4 1,821

Kumarbazlar Kralı
1965 63 Dram Set Dekoratörü 7.3 13,274
1964 62 Biyografi Set Dekoratörü 6.8 2,961

Dr. Lao'nun 7 Yüzü
1964 62 Fantastik Set Dekoratörü 7.3 3,885

Beni Festivale Götür
1963 61 Komedi Set Dekoratörü 6.1 2,037
1962 60 Komedi Set Dekoratörü 6.2 1,146

Gemide İsyan
1962 60 Macera Set Dekoratörü 7.3 13,084

Yaralı Kadın
1962 60 Dram Set Dekoratörü 7.4 5,920
1960 58 Komedi Set Dekoratörü 6.7 2,006
1960 58 Dram Set Dekoratörü 6.4 2,282
1960 58 Dram Set Dekoratörü 5.2 244
1959 57 Suç Set Dekoratörü 6.8 1,960
1959 57 Macera Set Dekoratörü 8.1 194,517

Cesur Adam
1958 56 Komedi Set Dekoratörü 6.9 2,037
1957 55 Dram Set Dekoratörü 6.4 3,047
1957 55 Komedi Set Dekoratörü 6.9 3,169

Yasak Gezegen
1956 54 Aksiyon Set Dekoratörü 7.6 39,802

Çayhane
1956 54 Komedi Set Dekoratörü 6.8 2,806
1955 53 Biyografi Set Dekoratörü 7.4 1,646
1955 53 Komedi Set Dekoratörü 7.1 2,488

Rapsodi
1954 52 Dram Set Dekoratörü 6.3 790

7 Kardeşe 7 Gelin
1954 52 Komedi Set Dekoratörü 7.4 18,674
1953 51 Dram Set Dekoratörü 7.4 9,072

Korkusuz Kahramanlar
1953 51 Macera Set Dekoratörü 6.3 744
1952 50 Macera Set Dekoratörü 6.4 996

Pat Ve Mike
1952 50 Komedi Set Dekoratörü 7.0 4,557

Nereye Gidiyorsunuz?
1951 49 Dram Set Dekoratörü 7.2 11,700
1951 49 Komedi Set Dekoratörü 7.1 1,820
1950 48 Macera Sanat Bölümü 6.6 1,566
1950 48 Suç Sanat Bölümü 6.7 1,322
1949 47 Dram Sanat Bölümü 6.7 1,329

Karanlık Ayna
1946 44 Suç Set Dekoratörü 7.1 3,306

Dorian Gray'in Portresi
1945 43 Dram Sanat Bölümü 7.6 10,243
1944 42 Dram Sanat Bölümü 6.2 930
1943 41 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 2,216
1943 41 Dram Sanat Bölümü 6.4 1,321
1943 41 Müzikal Sanat Bölümü 7.2 2,339
1942 40 Dram Sanat Bölümü 6.1 593
1940 38 Macera Set Dekoratörü 7.1 2,710
1936 34 Komedi Sanat Bölümü 7.9 6,162
1935 33 Macera Sanat Bölümü 7.5 3,298
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,678) Daredevil (2,519) Shameless (2,346) The Flash (2,002) Better Call Saul (1,897) Arrow (1,567) The Big Bang Theory (1,295) La Casa de Papel (1,030) Manifest (933) Black Mirror (837)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018