Giriş Kayıt
Hugh Hunt

Hugh Hunt (67)


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü

Hugh Hunt, 08 Mart 1902 Memphis, Tennessee, ABD doğumlu set dekoratörü, sanat bölümü.

Ben-Hur (1959), Yasak Gezegen (1956), 7 Kardeşe 7 Gelin (1954), Kumarbazlar Kralı (1965) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Mart 1902
Doğum Yeri: Memphis, Tennessee, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sirkte Cinayet
1970 Komedi Set Dekoratörü 7.0 3,623

Dedektif Marlowe
1969 67 Gizem Set Dekoratörü 6.4 2,665

Hızlı Şerif
1969 67 Komedi Set Dekoratörü 7.5 8,896

Balıkçının Ayakkabıları
1968 66 Dram Set Dekoratörü 7.2 2,994
1967 65 Western Set Dekoratörü 6.1 780

Çifte Bela
1967 65 Komedi Set Dekoratörü 5.2 1,114
1967 65 Aksiyon Set Dekoratörü 5.3 341

Hızlı Yaşa, Mümkünse Ölme
1966 64 Komedi Set Dekoratörü 5.8 1,517

Sirin hafiye
1966 64 Komedi Set Dekoratörü 6.5 3,651

Mutlu Kız
1965 63 Komedi Set Dekoratörü 6.4 1,843

Kumarbazlar Kralı
1965 63 Dram Set Dekoratörü 7.3 13,372
1964 62 Biyografi Set Dekoratörü 6.8 2,993

Dr. Lao'nun 7 Yüzü
1964 62 Fantastik Set Dekoratörü 7.3 3,950

Beni Festivale Götür
1963 61 Komedi Set Dekoratörü 6.1 2,062
1962 60 Komedi Set Dekoratörü 6.3 1,170

Gemide İsyan
1962 60 Macera Set Dekoratörü 7.3 13,182

Yaralı Kadın
1962 60 Dram Set Dekoratörü 7.4 5,989
1960 58 Komedi Set Dekoratörü 6.7 2,033
1960 58 Dram Set Dekoratörü 6.4 2,299
1960 58 Dram Set Dekoratörü 5.2 247
1959 57 Suç Set Dekoratörü 6.8 1,981
1959 57 Macera Set Dekoratörü 8.1 196,136

Cesur Adam
1958 56 Komedi Set Dekoratörü 6.9 2,055
1957 55 Dram Set Dekoratörü 6.4 3,079
1957 55 Komedi Set Dekoratörü 6.9 3,202

Yasak Gezegen
1956 54 Aksiyon Set Dekoratörü 7.6 40,135

Çayhane
1956 54 Komedi Set Dekoratörü 6.8 2,840
1955 53 Biyografi Set Dekoratörü 7.4 1,660
1955 53 Komedi Set Dekoratörü 7.1 2,525

Rapsodi
1954 52 Dram Set Dekoratörü 6.3 795

7 Kardeşe 7 Gelin
1954 52 Komedi Set Dekoratörü 7.4 18,824
1953 51 Dram Set Dekoratörü 7.4 9,145

Korkusuz Kahramanlar
1953 51 Macera Set Dekoratörü 6.3 753
1952 50 Macera Set Dekoratörü 6.4 1,044

Pat Ve Mike
1952 50 Komedi Set Dekoratörü 7.0 4,607

Nereye Gidiyorsunuz?
1951 49 Dram Set Dekoratörü 7.2 11,805
1951 49 Komedi Set Dekoratörü 7.1 1,831
1950 48 Macera Sanat Bölümü 6.6 1,584
1950 48 Suç Sanat Bölümü 6.7 1,354
1949 47 Dram Sanat Bölümü 6.7 1,363

Karanlık Ayna
1946 44 Suç Set Dekoratörü 7.1 3,368

Dorian Gray'in Portresi
1945 43 Dram Sanat Bölümü 7.6 10,407
1944 42 Dram Sanat Bölümü 6.2 985
1943 41 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 2,244
1943 41 Dram Sanat Bölümü 6.4 1,526
1943 41 Müzikal Sanat Bölümü 7.2 2,362
1942 40 Dram Sanat Bölümü 6.1 598
1940 38 Macera Set Dekoratörü 7.1 2,739
1936 34 Komedi Sanat Bölümü 7.8 6,226
1935 33 Macera Sanat Bölümü 7.5 3,337
Film Altyazıları
Roma (5,319) The House with a Clock in Its Walls (4,533) Venom (3,727) First Man (2,623) Bird Box (2,546) A Simple Favor (2,156) Backtrace (1,535) Lukas (1,472) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,370) The Predator (1,157)
Dizi Altyazıları
Supernatural (4,111) Vikings (3,338) The Flash (2,168) Arrow (1,990) Outlander (1,086) Friends (1,085) La Casa de Papel (1,083) The Protector (1,075) The Big Bang Theory (882) Black Mirror (811)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018