Giriş Kayıt
Ediz Hun

Ediz Hun (78)


Oyuncu

Ediz Hun, 22 Kasım 1940 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu.

Ankara Ekspresi (1970) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Kasım 1940
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Yay
8.9 (9 Oy)
  • Currently 177.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 78 Komedi Oyuncu 7.4 26,436
2014 Dram Oyuncu    
2011 71 Belgesel Oyuncu    
2005 Dram Oyuncu 4.8 12
2004 Dram Oyuncu 6.8 12
2004 Dram Oyuncu 7.4 38
2004 Oyuncu    
1985 Dram Oyuncu 7.3 38
1976 36 Komedi Oyuncu 5.3 21
1974 34 Aksiyon Oyuncu 4.3 305
1974 34 Komedi Oyuncu 6.7 229
1974 34 Dram Oyuncu 7.1 41
1973 33 Komedi Oyuncu 6.5 911
1973 33 Dram Oyuncu 7.2 79
1973 33 Macera Oyuncu 7.3 81
1973 33 Dram Oyuncu 4.6 8
1972 32 Dram Oyuncu 5.6 50
1972 32 Dram Oyuncu 4.7 474
1972 32 Dram Oyuncu 7.0 72
1972 32 Oyuncu 5.7 48
1972 32 Romantik Oyuncu 5.7 42
1972 32 Komedi Oyuncu 5.9 96
1972 32 Dram Oyuncu 6.3 39
1971 31 Oyuncu 3.1 21
1971 31 Romantik Oyuncu 5.4 48
1971 31 Komedi Oyuncu 6.3 301
1971 31 Dram Oyuncu 5.2 106
1971 31 Aile Oyuncu 5.5 80
1971 31 Dram Oyuncu 6.5 32
1971 31 Oyuncu 5.0 65
1971 31 Dram Oyuncu 6.9 22
1971 31 Dram Oyuncu 4.6 386
1970 30 Dram Oyuncu 6.7 196
1970 30 Komedi Oyuncu 6.5 184
1970 30 Dram Oyuncu 6.2 77
1970 30 Romantik Oyuncu 5.5 72
1970 30 Suç Oyuncu 7.5 73
1970 30 Dram Oyuncu 6.3 20
1969 29 Romantik Oyuncu 5.9 242
1969 29 Romantik Oyuncu 6.1 56
1969 29 Komedi Oyuncu 4.8 366
1969 29 Dram Oyuncu 6.1 45
1969 29 Dram Oyuncu    
1969 29 Oyuncu    
1969 29 Dram Oyuncu 6.9 7
1969 29 Romantik Oyuncu 6.2 102
1969 29 Dram Oyuncu 7.5 62
1969 29 Dram Oyuncu 7.5 17
1969 29 Dram Oyuncu    
1969 29 Dram Oyuncu 6.4 31
1968 28 Dram Oyuncu 6.2 13
1968 28 Dram Oyuncu 6.4 109
1968 28 Dram Oyuncu 6.6 28
1968 28 Dram Oyuncu 6.8 19
1968 28 Dram Oyuncu 7.4 62
1968 28 Dram Oyuncu    
1968 28 Romantik Oyuncu 7.6 61
1968 28 Dram Oyuncu 6.1 41
1968 28 Romantik Oyuncu 7.3 75
1968 28 Dram Oyuncu 4.3 16
1968 28 Dram Oyuncu 6.4 9
1967 27 Dram Oyuncu 5.6 22
1967 27 Dram Oyuncu 6.0 31
1967 27 Dram Oyuncu 7.3 10
1967 27 Romantik Oyuncu 5.3 23
1967 27 Romantik Oyuncu 6.9 67
1967 27 Dram Oyuncu 6.9 73
1967 27 Dram Oyuncu 7.7 7
1967 27 Romantik Oyuncu 6.3 108
1966 26 Romantik Oyuncu 5.2 22
1966 26 Romantik Oyuncu 5.3 9
1966 26 Komedi Oyuncu 5.4 16
1966 26 Dram Oyuncu 7.2 77
1966 26 Dram Oyuncu 7.4 52
1966 26 Komedi Oyuncu    
1966 26 Romantik Oyuncu 7.4 58
1966 26 Dram Oyuncu    
1966 26 Dram Oyuncu 6.7 12
1966 26 Macera Oyuncu    
1965 25 Dram Oyuncu 6.7 27
1965 25 Romantik Oyuncu 5.5 36
1965 25 Komedi Oyuncu 5.4 35
1965 25 Dram Oyuncu 6.3 108
1965 25 Romantik Oyuncu 5.0 20
1965 25 Komedi Oyuncu 5.4 39
1965 25 Dram Oyuncu 7.3 47
1965 25 Dram Oyuncu 6.8 6
1965 25 Komedi Oyuncu 5.6 27
1964 24 Komedi Oyuncu 5.6 32
1964 24 Romantik Oyuncu 5.4 7
1964 24 Aile Oyuncu 5.6 36
1964 24 Dram Oyuncu 6.5 34
1964 24 Dram Oyuncu 6.5 15
1964 24 Komedi Oyuncu 5.5 31
1964 24 Romantik Oyuncu 7.2 23
1964 24 Dram Oyuncu    
1963 23 Komedi Oyuncu 5.8 46
Dizi Altyazıları
Chernobyl (30,371) Game of Thrones (11,233) The 100 (3,331) Black Mirror (2,166) Warrior (2,082) Big Little Lies (1,578) Vikings (1,221) The Big Bang Theory (1,166) Jessica Jones (1,151) The Blacklist (1,086)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019