Giriş Kayıt
Dean Humphreys

Dean Humphreys


Sesler

Dean Humphreys, sesler.

Çılgın (1988), Masumiyet (2004), Hamlet (1990), Primeval (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dean Humphries
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Sesler    
2014 Dram Sesler 5.6 185

Takip 3: Son Karşılaşma
2014 Aksiyon Sesler 6.0 159,944
2014 Komedi Sesler 3.6 993
2014 Gerilim Sesler 7.9 12
2014 Korku Sesler 4.3 1,076

Takip: İstanbul
2012 Aksiyon Sesler 6.3 267,230
2012 Kısa Metraj Sesler 6.3 835

Acımasız Tanrı
2011 Komedi Sesler 7.2 109,107
2011 Gerilim Sesler 4.9 387
2011 Belgesel Sesler 7.2 949

Kolombiyalı: İntikam Meleği
2011 Aksiyon Sesler 6.4 85,570
2010 Komedi Sesler 3.7 327
2010 Aksiyon Sesler 4.8 1,680

Hayalet Yazar
2010 Suç Sesler 7.2 146,078

Sır
2008 Gerilim Sesler 6.5 695

Tehlikeli Kadınlar
2008 Dram Sesler 6.8 6,362
2007 Dram Sesler 6.5 1,062
2007 Dram Sesler 5.9 4,884
2007 Komedi Sesler 7.9 1,969
2007 Müzikal Sesler 5.9 152
2007 Suç Sesler 8.2 6,889
2007 Komedi Sesler 6.4 3,238
2007 Aksiyon Sesler 7.3 12,165

Düşüş
2006 Macera Sesler 7.9 99,941
2006 Dram Sesler 7.5 542
2006 Komedi Sesler 6.8 10,212

Ateşkes
2005 Dram Sesler 7.8 24,884
2005 Suç Sesler 6.9 28,515
2005 Dram Sesler 4.9 1,149
2005 Dram Sesler 6.9 2,780
2005 Suç Sesler 8.0 7,249

Arsen Lüpen
2004 Aksiyon Sesler 5.5 6,248

Blueberry: Olağanüstü Macera
2004 Macera Sesler 5.2 9,841

Ölümcül Deney: Kıyamet
2004 Aksiyon Sesler 6.2 171,797

Masumiyet
2004 Dram Sesler 7.6 27,145

80 Günde Devr-i Alem
2004 Aksiyon Sesler 5.9 77,295

Bosanma, Le
2003 Dram Sesler 4.9 10,479
2003 Suç Sesler 6.5 5,418

Korku Nokta Com
2002 Suç Sesler 3.3 18,467

Piyanist
2002 Biyografi Sesler 8.5 615,254

Silahşör
2001 Aksiyon Sesler 4.7 13,492

Minik Kaçamaklar
2001 Komedi Sesler 4.4 4,445

Kutsanmış Çocuk
2000 Suç Sesler 5.1 13,095

Tatlı Sürpriz
2000 Komedi Sesler 4.7 10,132
2000 Gerilim Sesler 4.0 2,062

Dokuzuncu Kapı
1999 Gizem Sesler 6.7 151,203
1999 Dram Sesler 6.9 6,922
1999 Komedi Sesler 6.0 26,616

Mussolini ile Çay
1999 Dram Sesler 6.9 10,137

Kuzen Bette
1998 Komedi Sesler 6.2 2,376

Tüm Küçük Hayvanlar
1998 Macera Sesler 7.1 2,480
1998 Dram Sesler 6.9 2,177
1998 Komedi Sesler 6.2 1,975

Beş Kızkardeş
1998 Dram Sesler 6.3 3,180

Güvercinin Kanatları
1997 Dram Sesler 7.2 9,677

Tibet'te Yedi Yıl
1997 Macera Sesler 7.0 109,727

Ufuk Faciası
1997 Korku Sesler 6.7 139,683

Çayır Köpekleri
1997 Dram Sesler 7.6 6,905

Yürek Yangını
1997 Romantik Sesler 7.3 3,781

Köstebek
1997 Biyografi Sesler 7.8 250,602

Süperstar
1996 Dram Sesler 5.8 1,327

Aşkta Ve Savaşta
1996 Biyografi Sesler 6.0 7,577

Cadı Kazanı
1996 Dram Sesler 6.8 32,554
1996 Dram Sesler 6.3 401
1996 Dram Sesler 5.8 13,023
1996 Dram Sesler 6.8 8,332
1996 Komedi Sesler 7.9 7

Jack ve Sarah
1995 Komedi Sesler 6.6 4,659
1995 Dram Sesler 6.2 5,725
1995 Komedi Sesler 5.4 558
1995 Dram Sesler 7.9 1,987
1995 Komedi Sesler 7.0 3,328
1994 Dram Sesler 6.5 25,196

Sirenler
1994 Komedi Sesler 5.8 9,147

Vampirle Görüşme
1994 Dram Sesler 7.6 268,568

Kız Kardeşim
1994 Dram Sesler 6.8 2,857
1994 Aksiyon Sesler 6.1 977

Ölüm Ve Bakire
1994 Dram Sesler 7.3 19,914

Serçe
1993 Dram Sesler 7.2 427

Küçük Buda
1993 Dram Sesler 6.1 14,043

Gölgeli Topraklar
1993 Biyografi Sesler 7.4 15,076
1993 Animasyon Sesler 6.1 12,098

Yüzü Olmayan Adam
1993 Dram Sesler 6.7 25,512
1992 Biyografi Sesler 7.6 48,545
1992 Dram Sesler 5.9 758
1992 Dram Sesler 6.3 1,044
1991 Gizem Sesler 6.0 1,368
1991 Suç Sesler 7.3 3,025

Kray kardesler
1990 Biyografi Sesler 6.7 6,819
1990 Dram Sesler 6.8 19,669

Gizli Ajanda
1990 Dram Sesler 7.0 3,093
1989 Animasyon Sesler 6.7 31,418

Chattahoochee Tımarhanesi
1989 Biyografi Sesler 6.4 1,639
1989 Dram Sesler 6.4 302
1989 Aksiyon Sesler 6.1 4,175

Çılgın
1988 Suç Sesler 6.9 44,178
1988 Dram Sesler 7.4 8,005
1988 Dram Sesler 6.5 355

Özgürlük Çığlığı
1987 Biyografi Sesler 7.5 11,297

Tarikat
1987 Dram Sesler 6.1 5,368

Ölüme Yakarış
1987 Aksiyon Sesler 6.3 4,051
1987 Suç Sesler 6.3 2,282

Biri Beni
1987 Aksiyon Sesler 6.1 8,372

Korsanlar
1986 Macera Sesler 6.1 7,041
1986 Aksiyon Sesler 4.3 1,578
1986 Dram Sesler 6.3 423
1983 Biyografi Sesler 7.9 401
1983 Belgesel Sesler 7.2 401
Dizi Altyazıları
Vikings (10,271) Supernatural (4,064) Titans (2,195) The Gifted (1,728) The Big Bang Theory (1,356) Manifest (1,204) La Casa de Papel (1,200) Black Mirror (1,176) Peaky Blinders (1,117) Doctor Who (991)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018